Vayama, γρήγορη λύση για πτήσεις σε όλο τον κόσμο!

Published by stelabouras in Internet

vayama-logo 

Σπάνια βλέπει κανείς ένα τόσο φιλικό site όπως το Vayama, που λύνει τα χέρια σε όποιον ενδιαφέρεται να ταξιδέψει αεροπορικώς. Και όταν λέω όποιον το εννοώ: οποιονδήποτε και για οπουδήποτε.

Μπορείτε να επιλέξετε την αφετηρία, κάνοντας zoom στον παγκόσμιο χάρτη και με τον ίδιο τρόπο να ορίσετε και τον προορισμό σας, αφήνοντας το Vayama να υπολογίσει τα υπόλοιπα! Από ενδιάμεσες πτήσεις, φίλτρα για τιμές και trip time, sorting, επιλογή airline, πληροφορίες για visas και διαβατήρια και ότι άλλο είναι σχετικό με την πτήση σας.

Να σημειώσω επίσης πως το Vayama υποστηρίζει και ελληνικές αερογραμμές για πτήσεις εσωτερικού όπως Aegean και Olympic Airways.

Vayama Screenshot

Χαρακτηριστικό screenshot των αποτελεσμάτων μιας μεγάλης πτήσης

Comments (1)

kbee
July 1st, 2007 at 4:56 pm

Στελάμπουρας, καλό φαίνεται το website, αν και εγώ επειδή μου αρέσουν τα ταξίδια και είμαι φοιτητής, δηλαδή ΝΟ $, χρησιμοποιώ το skyscanner.net σου βρίσκει όλες τις lowcost πτήσεις στην Ευρώπη! Έχει και κάτι απίθανες προσφορές από Ελλάδα!
Και όποιος ενδιαφέρεται και για Ισπανια, η Vueling.com γιορτάζει 3 χρόνια, οπότε το ταξίδι με φόρους κτλ, σε κατάλληλες ημερομηνίες μπορεί να σου βγαίνει περίπο 90-120 ευρώ πήγαινε-έλα!