Hitman, the movie

Published by stelabouras in Cinema, Gaming, Videos

hitman 

Ποιός είναι ο Hitman? Χμμ, αν το αναρωτιέστε αυτό μάλλον σημαίνει ότι δεν έχετε παίξει ποτέ ούτε ένα game της πετυχημένης σειράς Hitman. Ο σιωπηλός δολοφόνος κράτησε αρκετούς ξύπνιους μπροστά στις οθόνες με τις καταπληκτικές αποστολές του και τις αψεγάδιαστες κινήσεις του, καιρός λοιπόν να πάρει σάρκα και οστά και στην μεγάλη οθόνη!

Διατηρώντας μια μικρή επιφύλαξη για την μεταφορά, γιατί κατά κοινή ομολογία οι ταινίες που βασίζονται σε τίτλους παιχνιδιών είναι ΑΘΛΙΕΣ (στην πλειοψηφία τους, αν αδικώ καμία πείτε μου), το teaser trailer του Hitman μου φάνηκε αρκετά καλό και στα πλαίσια που μας έχει συνηθίσει το game.

Ωστόσο έχω ένσταση για τον κεντρικό χαρακτήρα (Timothy Olyphant) που μου φάνηκε κάπως λιγότερο…τσατίλας από ότι θα έπρεπε για Agent 47.

Για εσάς που δεν σας αρκεί η ποιότητα του Youtube video (ας σοβαρευτούμε, ποια ποιότητα, το video δεν βλέπεται), περάστε μια βόλτα από το Yahoo! Movies και κατεβάστε την 480p / 720p / 1080p έκδοση του.

Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο.

Comments (9)

University Update - YouTube - Hitman, the movie
July 2nd, 2007 at 5:01 pm

[...] Link to Article youtube Hitman, the movie » Posted at Wiggler on Monday, July 02, 2007 [...]

University Update - Linux - Hitman, the movie
July 2nd, 2007 at 5:03 pm

[...] Link to Article yahoo Hitman, the movie » Posted at Wiggler on Monday, July 02, 2007 ????? [...]

Ο “Agent 47″ στους κινηματογράφους « Τώρα σαπίζουμε και online…
July 2nd, 2007 at 9:32 pm

[...] και σύμφωνα με το ποστ των wiggler τον Hitman θα ενσαρκώσει ο Timothy Olyphant τον οποίο ίσως να [...]

Drake
July 4th, 2007 at 10:11 am

Όντως η πλειοψηφία των ταινιών που βασίζονται σε τίτλους παιχνιδιών είναι “άθλιες” όπως χαρακτηριστικά λες. Εξαίρεση όμως πιστεύω αποτελεί το Silent Hill. Ίσως ο λόγος που το έκανε να ξεχωρίσει στα μάτια μου οφείλεται στο βάθος νοήματος και σεναρίου που είχε και το ίδιο το παιχνίδι.
Όσων αφορά το Hitman, μου κίνησε το ενδιαφέρον το trailer για να πάω να το δω μόλις βγει στο cinema, παρά τη σωστή παρατήρησή σου για τον ήρωα της υπόθεσης. Και εγώ τον περίμενα πιο … τσατίλα
(σημειώνω ότι πρώτα είδα το trailer και μετά διάβασα το post με τα σχόλιά σου. οπότε δεν με επηρέασες. απλά συμφωνώ)

Kevin_Jim
July 5th, 2007 at 10:47 am

Έλεος…, Agent 47 = Jason Statham
http://en.wikipedia.org/wiki/Jason_Statham

Agent_47
September 23rd, 2007 at 10:01 pm

Αν θελήσουμε να κοιτάξουμε προσεκτικά στον χαρακτήρα της ταινίας μπορούμε να του προσδόσουμε μόνο έναν χαρακτηρισμό. Ψυχρός. Καταλήγουμε λοιπόν στο ότι ούτε o Jason ούτε ο Timothy ήταν κατάλληλοι ο καθένας για τον δικό του λόγο. Επομένως ας υποστούμε την βεβήλωση αυτή μόνο και μόνο για να γελάσουμε με την ψυχή μας για αυτό που θα μπορούσε να είναι και για αυτό που είναι αυτή η ταινία: ΠΡΟΣΒΟΛΗ.

Diana
47 out
Order Placed

Ο “Agent 47″ στους κινηματογράφους at Τώρα σαπίζουμε και online (v2)
September 26th, 2007 at 8:43 pm

[...] και σύμφωνα με το ποστ των wiggler τον Hitman θα ενσαρκώσει ο Timothy Olyphant τον οποίο ίσως να [...]

steve
December 7th, 2007 at 1:30 pm

paidia afiste………oloi osoi doun tin tainia pisteyo tha tous aresei para poli malista….as peksete to paixnidi na deite ti gamisteri pou einai akouste pou sas leo………….tora milisa…akoyste pou sas leo…..idika to 2 contracts blod money einai…….pidane paidakis

Max Payne στην μεγάλη οθόνη at Wiggler
March 11th, 2008 at 11:14 am

[...] κατά πόσο το Hollywood έχει στερέψει από ιδέες, πάντως η τελευταία μανία της κινηματογραφικής μεταφοράς γνωστών video games [...]