Nvidia: το πιο ρεαλιστικό κεφάλι σε 3D γραφικά

Published by Petrakeas in Hardware, Videos

snap577 

dougjones_grani_12902016_400.jpgΧθες έπεσα πάνω στο tech demo της nvidia για την 8800, το Human Head. Όσοι είστε οι τυχεροί κάτοχοι μιας 8800 μπορείτε να το κατεβάσετε και να το τρέξετε. Οι υπόλοιποι μπορείτε να δείτε μια 720p video έκδοση του demo.

O ηθοποιός που χρησιμοποιήθηκε έχει ερμηνεύσει αρκετούς creepy ρόλους και είναι ο Doug Jones. Βασικά μοιάζει πολύ με τον G-man του Half life!! Πραγματικά είναι απίστευτο. Είναι σχεδόν αληθινό. Και αν σκεφτεί κανείς ότι αυτοί οι υπολογισμοί χρειάζονται πολλά δευτερόλεπτα για να γίνουν σε μία CPU, αλλά μόνο μερικά ms για να γίνουν σε μία GPU καταλαβαίνετε πόσο έχει προοδεύσει αυτός ο τομέας! Φανταστείτε τα games των επόμενων 5 χρόνων…

Παρακάτω ακολουθεί το video στο youtube. Επίσης, προτείνω αυτό το χορταστικό video, όπου ένας χρήστης παίζει με το demo.

Comments (2)

Titanas
July 20th, 2007 at 2:56 pm

Απίστευτο λέμε!

Me
November 6th, 2009 at 9:25 am

΄Ένα “νεκρό” αληθοφανές κεφάλι είναι εύκολο να το φτιάξεις και να το παρουσιάσεις σε μια κάρτα γραφικών 3-ετίας (ούτε καν σημερινή). Για δοκίμασε όμως να του δώσεις κίνηση χωρίς να φανεί αμέσως πόσο ψεύτικο είναι! Εκεί είναι η πραγματική δυσκολία, τουλάχιστον 100 φορές πιο δύσκολο!
Στο συγκεκριμένο βίντεο, δεν τόλμησαν ούτε να του ανοίξουν τα μάτια!