Πρόβλημα στο nero7

Published by Petrakeas in Software

snap580 

Το πρόβλημα έχει να κάνει με τους ελληνικούς χαρακτήρες! Έχω μια m3u playlist για διάφορα mp3 και θέλω να τα κάνω audio-cd. Ανοίγω το nero7 στο αντίστοιχο mode και σέρνω την playlist. Όμως αν η διαδρομή κάποιου mp3 περιέχει ελληνικούς χαρακτήρες τότε δεν μπορεί να το εντοπίσει, αφού τους δείχνει κινέζικα. Δείτε και το screenshot. Καμιά ιδέα;;;

Comments (10)

Άγγελος

Το είχα και εγώ αυτό το πρόβλημα… Υπάρχει λύση… Πέτα ένα – ένα τα κομμάτια μέσα στο Nero, γιατί ο αυτοματισμός απέτυχε!

July 26th, 2007 at 10:37 pm

Petrakeas

Όχι ρε!!!!! Δε το δέχομαι! Στο nero 6 γινόταν!

July 26th, 2007 at 11:10 pm

Άγγελος

Πάντως, αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα και με το mathematica. Δεν μπορεί να ανοίξει αρχεία, αν το path περιέχει ελληνικούς χαρακτήρες…

July 26th, 2007 at 11:21 pm

Petrakeas

Όντως! Αρκετά επιστημονικά προγράμματα έχουν τέτοια προβλήματα.
Αλλά εδώ μιλάμε για το nero, όπου είναι πολύ σημαντικό αυτό! Και στην προηγούμενη έκδοση έπαιζε!!

July 27th, 2007 at 12:08 am

stelabouras

Το πρόβλημα με τα ελληνικά paths το έχω συναντήσει και σε άλλα προγράμματα (βλ. Quicktime). Είναι αστείο να εμφανίζονται τέτοια issues σε τέτοια (seems-to-be) απλά προβλήματα..

July 27th, 2007 at 1:31 am

RooF

Εγω δεν εχω τετοιο προβλημα. Weird…

July 27th, 2007 at 6:15 am

skarab

Δοκίμασε να ορίσεις στα Regional & Language Options του Control Panel ως “Γλώσσα για non-Unicode προγράμματα” τα ελληνικά. Αν τώρα αυτό δεν βοηθήσει την κατάσταση… τα m3u είναι αρχεία απλού κειμένου, έτσι δεν είναι; Δοκίμασε να αλλάξεις το encoding του m3u από ISO σε Unicode ή το αντίστροφο. Κάτι απ’ όλα αυτά θα πρέπει να δουλέψει!

July 27th, 2007 at 11:28 pm

Michalis

oute k ego exo tetio provlima. Dokimase auto pou ipe o skarab me ta regional settings (Tab: Advance -> Select a language to match the language version…. Greek. Mexri eki :D)

July 28th, 2007 at 8:15 pm

Petrakeas

@Michalis έτσι το έχω…
@Skarab δοκίμασα διάφορους συνδυασμούς encoding αλλά πάλι έβγαζε πρόβλημα, αλλά κάθε φορά έδειχνε τα ελληνικά με άλλα σύμβολα!

July 30th, 2007 at 11:38 pm

gfilip

Ίσως φταίει ότι δεν έχεις περάσει κάποια κωδικοσελίδα των Windows!! Δες το Regional and Language Options για μια ελληνική κωδικοσελίδα που δεν εγκαθίσταται από default με τα Windows όπως και επίσης όλες όσες λένε International.
Ελπίζω να παίξει…

July 31st, 2007 at 1:51 am

Leave a reply