YEEEESS! Battlestar Galactica HD-DVD! Full HD και τρελά extras!

Published by ispofacto in Cinema, Television

battlestar_galactica 

Είναι σίγουρα γεγονός ότι δεν αξίζει κανείς να αγοράζει αυτήν την περίοδο γενικά dvd από σειρές ή ταινίες που του αρέσουν πάρα πολύ, γιατί αργά ή γρήγορα θα βγούνε σε HD ανάλυση και με extras όπως Picture in Picture σχολιασμούς που δεν γίνεται να βγουν σε απλή SD DVD έκδοση.

Για του λόγου το αληθές μόλις ανακοινώθηκε η κυκλοφορία της πρώτης season ενός από τα καλύτερα Sci-fi shows των τελευταίων χρόνων, το Battlestar Galactica. Η έκδοση εκτός από την σίγουρα superb HD ποιότητα που μας έχει συνηθίσει η Universal, έχει πάρα πολλά extras. Αρκετά από αυτά είναι απλά απίστευτα όπως: picture-in-picture video commentary, πάρα πολλά featurettes, πολλές deleted scenes, μία Encyclopedia Galactica και φυσικά Dolby TrueHD 5.1 lossless και Dolby Digital Plus 5.1.! OMG, είμαι ερωτευμένος!

Για αναλυτικές πληροφορίες για το τι περιέχει το κάθε ένα από τα 6(!) HDDVD της έκδοσης, μπορείτε να κάνετε μια βόλτα στο παρακάτω site!

Comments (3)

Nikolas
August 17th, 2007 at 10:21 am

Ελληνικά θα έχει; Εκεί είναι το μεγάλο νέο! :-)

ispofacto
August 17th, 2007 at 4:08 pm

Δυστυχώς δεν μας έχουν σε πολύ υπόληψη μέχρι στιγμής οι HD κυκλοφορίες. Σίγουρα πάντως δεν είναι θέμα χώρου, ούτε μετάφρασης γιατί οι ελληνικοί υπότιλοι υπάρχουν από τα αντίστοιχα DVD…

Nikolas
August 19th, 2007 at 8:43 pm

Το ξέρω, για αυτό και το σχόλιο! :-) Δεν πειράζει όμως, ας μην βάλουν. Θα τα κάνουμε Η264 και θα βάζουμε μόνοι μας υπότιτλους! ;-) (και μετά ας πούνε οτιδήποτε για πειρατεία!)