Τι κάνεις όταν χαλάει το Xbox 360… 6 φορές; Mail στον Bill Gates φυσικά!

Published by ispofacto in Consoles, Gaming, Hardware

xbox_3602 

Είναι γενικά γνωστό ότι το Xbox 360 έχει σχεδιαστικό πρόβλημα, με αποτέλεσμα τον μεγάλο αριθμό προβληματικών μοντέλων στην αγορά που χρειάζονται αντικατάσταση ή επισκευή. Αυτός είναι ο λόγος άλλωστε που η Microsoft ανέβασε την εγγύηση της κονσόλας σε τόσο μεγάλη χρονική περίοδο. Δυστυχώς όταν μια εταιρεία βιάζεται να βγάλει ένα χρόνο νωρίτερα από τις υπόλοιπες κονσόλες την δικιά της, η βιασύνη δημιουργεί αυτά προβλήματα.

Πολλοί από τους αγοραστές έχουν αναφέρει ότι χρειάστηκε να στείλουν την κονσόλα τους για επισκευή ακόμα και 9 φορές μέχρι επιτέλους να δουλεύει σωστά. Τι γίνεται όμως αν σε κάποια περίπτωση ενώ έχεις στείλει για επισκευή την κονσόλα 6 φορές αυτή συνεχίζει να χαλάει και αρνούνται να σου στείλουν εξολοκλήρου καινούρια; Μα φυσικά στέλνεις mail στον Steve Ballmer ή στον Bill Gates! Αυτό τον τρόπο ακολούθησε ένας τύπος και κατάφερε επιτέλους να πάρει καινούρια κονσόλα! (Στον τίτλο του post στην παραπάνω σελίδα λέει Steve Ballmer αν και μέσα στο κείμενο αναφέρει ότι έστειλε στον Bill Gates).

Για όσους θέλουν να ακολουθήσουν την παραπάνω τακτική τα mail τους βρίσκονται εδώ. Σίγουρα δεν τα απαντούν ακριβώς οι ίδιοι, αλλά οι secretaries τους, αλλά είναι ότι πιο άμεσο σε αυτούς υπάρχει!

Comments (2)

Petrakeas
August 16th, 2007 at 3:49 pm

Υπερβολές. Από τη στιγμή που το Xbox360 του Stelaboura παίζει απροβλημάτιστα και μάλιστα από την αρχή, δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας, αφού αν είναι να σας συμβεί κάτι κακό αυτό δεν μπορεί να είναι χειρότερο ή ίσο από αυτό που θα συμβεί στο Stelaboura!

Red Ring of Death : The song! at Wiggler
August 22nd, 2007 at 7:25 pm

[...] γνωστό πως αυτό τον καιρό, το νούμερο 1 πρόβλημα που έχουν εμφανίσει κάποια Xbox 360 είναι το Red Ring of Death ή Red [...]