Το Wii συνεχίζει να τσακίζει!

Published by ispofacto in Consoles, Gaming

next-gen_consoles1 

Μετά τα προηγούμενα τσακίσματα (βλέπε εδώ), το vgchartz.com ανακοίνωσε ότι το Wii πέρασε σε πωλήσεις το Xbox 360! Αυτή τη στιγμή δηλαδή όσον αφορά τις πουλημένες κονσόλες το Wii είναι πρώτο στο next-gen war!

Το ενδιαφέρον της υπόθεσης είναι πάντως ότι τα ίδια περίπου κομμάτια το Xbox 360 τα πούλησε σε 18 περίπου μήνες, ενώ το Wii σε 9 περίπου μήνες! Αν δηλαδή ξεκινούσαν μαζί θα ήταν bloodbath…! Για το PS3 δεν γίνεται πάντως καν λόγος δεν έχει φτάσει ούτε στη μέση των πωλήσεων των άλλων 2! Να δούμε λοιπόν τι θα γίνει αυτά τα Χριστούγεννα…!

Comments (7)

dimos222
August 26th, 2007 at 2:19 am

Exei paei poly kalhter ap oti perimena.
Fantasou na xe vgei kai kanas titlos onoma. Mario,Metroid….

polaralex
August 26th, 2007 at 3:47 pm

Εγώ το περίμενα αυτό απο εποχές “Revolution” ακόμη… απλά όταν το έλεγα με κορόιδευαν. Τέλος πάντων, εαν μου επιτρέπεις μια διόρθωση: Είναι bloodbath και όχι bloodpath.

ispofacto
August 26th, 2007 at 5:11 pm

polaralex, όντως μου ξέφυγε. Και εγώ το έλεγα από τότε ότι η πλειοψηφία προτιμάει gameplay και όχι φαντασμαγορικά γραφικά με gameplay μια απο τα ίδια. Απ’ ότι φαίνεται δικαιωνόμαστε! Όποιος θέλει μόνο γραφικά να πάει να δει χολυγουντιανές action ταινίες! Οι περισσότερες άλλωστε είναι clips από γραφικά από υπολογιστές με μηδέν σενάριο! :)

stelabouras
August 26th, 2007 at 8:53 pm

“Όποιος θέλει μόνο γραφικά να πάει να δει χολυγουντιανές action ταινίες! Οι περισσότερες άλλωστε είναι clips από γραφικά από υπολογιστές με μηδέν σενάριο!”

*γκούχ* μήπως υπερβάλλεις λίγο? Λέω εγώ τώρα.. ;)

Petrakeas
August 27th, 2007 at 1:06 pm

@ispo έλεος με το gameplay τα wii fanboys! Όλες οι άλλες κονσόλες δλδ έχουν παιχνίδια ξαναζεσταμένα με καλά γραφικά ε? Ενώ στο Wii γουστάρεις gameplay που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα?

Καταρχην ο λόγος που το Wii πάει καλά νομίζετε ότι είναι το “απίστευτo” gameplay?? Μήπως η τιμή των άλλων κονσολών είναι απαγορευτική για τις περισσότερες οικογένειες?

ispofacto
August 27th, 2007 at 4:51 pm

Just teasing you guys!!! Ανάβετε σαν πυρκαγιές! :)

Unknown
September 1st, 2007 at 1:39 pm

Καλά PS3 fans φάτε λίγη σκόνη από το Wiimote-σπαθί του Link. Καιρός να βγάλει η καπιτάλο-εταιρία σας καμιά άλλη κονσόλα. (Αυτή τη φορά θα στοιχίζει 2000 euro, θα βγάζει μερικά πεντάκις εκατομμύρια πολύγωνα ακόμη και πάλι θα παίζετε με το Dual-Shock του PS2 XAXXAXAAXA)

Το 3rd-gen gameplay τελικά νικάει τα 3rd-gen γραφικά!!!

Όλες οι άλλες κονσόλες δλδ έχουν παιχνίδια ξαναζεσταμένα με καλά γραφικά ε?

Και βέβαια. Ακόμη και το Wii τέτοια έχει.Δεν υπάρχουν ποιά κατηγορίες παιχνιδιών που να μην έχει σκεφτεί και υλοποιήσει ο άνθρωπος. FPS,STATEGY,RACING, κτλ κτλ όλα παραπλήσια με σάλτσες. Μόνο το σενάριο και το gameplay ποια δέχονται αλλαγές.

Ενώ στο Wii γουστάρεις gameplay που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα?

Όχι απλώς ξεφεύγει αλλά είναι καινοτόμο εντελώς! Άμα διορθωθεί η ευαισθησία του Wiimote θα είναι κορυφή.
Κάτι που ίσως διορθώσειι η Sony ή η MS (στην επόμενη κονσόλα τους) που όπως βλέπω θα κλέψουν τελικά την ιδέα του Wiimote. Ελεηνοί. Κάτι τέτοιο πάντως είδα σε φωτό να έχει κατασκευάσει η Sony αλλά δεν βγήκε ποτέ στην αγορά.

Μήπως η τιμή των άλλων κονσολών είναι απαγορευτική για τις περισσότερες οικογένειες?

Ίσως πω ναι. Δεν είμαστε όλοι λεφτάδες σαν μερικούς.(Αυτό έπρεπε να το σκεφτουν οι 2 κολοσσοί πριν τιμολογήσουν τις κονσόλες τους). Αλλά και πάλι με 50 euro διαφορά νομίζω πέρνεις Xbox 360 (core system). Από ότι φαίνεται όμως, μόλις βγήκε το wii πάψαν να το προτιμούν και αυτό.