Το καλύτερο mp3 player που έχει βγει ποτέ;

Published by ispofacto in General

ipod_touch 

Το καινούριο iPod Touch, έχει ένα από τα καλύτερα design που έχουν βγει ποτέ χωρίς αμφιβολία! Όσοι ήθελαν όλες τις λειτουργίες ενός iPhone εκτός από αυτή του τηλεφώνου σίγουρα ικανοποιήθηκαν με την τελευταία αναβάθμιση του iPod. Απλά, πανέμορφο!

Το νέο iPod Touch προσφέρει ασύρματη σύνδεση στο Διαδίκτυο και πρόγραμμα πλοήγησης, έχει οθόνη αφής και εξωτερικά είναι σχεδόν ίδιο με το iPhone. Τη νέα έκδοση της αγαπημένης από εκατομμύρια χρήστες συσκευής αναπαραγωγής μουσικής και βίντεο παρουσίασε χθες ο CEO της Apple, Steve Jobs.

Το πάχος του νέου iPod είναι 8 χιλιοστά και διαθέτει οθόνη αφής 3,5 ιντσών, η οποία επιτρέπει την περιήγηση στο μενού με απλές κινήσεις του δακτύλου. Διαθέτει επίσης τεχνολογία Wi-Fi σύνδεσης και προεγκατεστημένο πρόγραμμα πλοήγησης στο Δίκτυο Safari, μέσω του οποίου επιτυγχάνεται αναζήτηση σε δημοφιλείς μηχανές, όπως της Google και του Yahoo Προσφέρει επίσης πρόσβαση στο YouTube. Δυνατότητα ασύρματης ιντερνετικής πρόσβασης Wi-Fi διαθέτει και το τηλέφωνο της ίδας εταιρείας, iPhone. (Κείμενο από in.gr)

Comments (4)

aliendna51
September 6th, 2007 at 12:49 pm

Αν έπαιζε και flac θα ήταν τέλειο! Αλλά σιγά μην υποστηρίξει η Apple κάποιο ελεύθερο format ενώ έχει βγάλει δικό της κλειστό…

Petrakeas
September 6th, 2007 at 1:15 pm

Γιατί νομίζω ότι θα τα πάει καλύτερα από το iphone?
πχ εγώ το i-phone δε το σκέφτομαι ούτε για αστείο (εκτός κι αν μου το κάνουν δώρο!!!) . Αλλά αν με ενδιέφερε κάποιο mp3 player θα το σκεφτόμουν πολύ σοβαρά για αυτό!

Bks
September 6th, 2007 at 3:06 pm

Για τιμή δε λέει τπτ?

latro
September 6th, 2007 at 7:18 pm

$300 αυτό με 8 GB και $400 των 16GB.. Εννοείται πως όταν θα βγει στην Ελλάδα θα είναι ακριβότερο, αλλά προς το παρόν δεν ξέρουμε καν πότε θα βγει…
P.S.: Επίσης βγήκε και καινούριο ipod nano μικρότερο απ’το προηγούμενο που παίζει και βίντεο.
Περισσότερα στην σελίδα http://www.apple.com/itunes/