Far Cry 2 : Πιο “αληθινό” δεν γίνεται!

Published by stelabouras in Gaming, Videos

far-cry-2-logo 

Τώρα θα μου πείτε, ναι είναι λογικό, η Crytek πάντα πίεζε για μεγαλύτερη αληθοφάνεια στα γραφικά των παιχνιδιών της (Far Cry, Crysis), παρόλα αυτά, καταρχάς δεν αναφέρομαι στην μηχανή γραφικών αλλά στο gameplay του παιχνιδιού και κατά δεύτερον, από ότι βλέπω από την Wikipedia entry του τίτλου, το Far Cry 2 δεν θα χρησιμοποιεί την ίδια μηχανή γραφικών με το Crysis (δηλαδή την CryEngine2) αλλά την…Dunia (που σημαίνει “γη” στα Σουαχίλι)!

Όσο για το πόσο αληθινό φαίνεται το παιχνίδι, καλύτερα να δείτε πρώτα το video. Δεν θα υπάρχουν health packs, θα προσπαθείτε να αυτό-θεραπεύεστε βγάζοντας τις σφαίρες από πάνω σας με…τανάλια (!) και θα μπορείτε να περιμένετε κάπου κρυμμένος μέχρι να έρθει το βράδυ (quick-wait) που οι εχθροί σας θα έχουν διαφορετικές δουλειές (βλ. ύπνος) για να δράσετε ανενόχλητοι. Το σημαντικότερο της υπόθεσης φυσικά είναι πως το Far Cry 2 σε αντίθεση με τους 2 προηγούμενους τίτλους δεν θα λαμβάνει χώρα σε νησί αλλά στην Αφρική (κάτι σαν “Blood Diamond” μου κάνει)!

Το παιχνίδι αναμένεται αρχές του 2008 και θα κυκλοφορήσει για PC.


Comments (8)

Petrakeas
September 10th, 2007 at 5:52 pm

Πάντως σε κάτι screens που είχα δει τα γραφικά ήταν χάλια, αλλά η εξήγηση ήταν ότι ήταν πολύ νωρίς στο development και τώρα λες ότι 8α βγει αρχές 2008!!! Πολύ γρήγοροι είναι οι Γερμανοί!!!
Καλή σκέψη πάντως το gameplay. Απόλυτη ελευθερία και σκέψη. Ελπίζω μόνο αυτό να μη σημαίνει να αφιερώσεις πολλές ώρες όπως στα rpg games, γιατί η χαρά στο Far Cry ήταν η ασταμάτητη γρήγορη δράση!

kon
April 17th, 2008 at 4:12 pm

kalokairi tha vgei oxi arxes 2008

Far Cry Fan
August 26th, 2008 at 4:53 pm

Λοιπόν, πρώτα απ’όλα, η Crytek δεν ανέλαβε την δημιουργία του Far Cry 2 όπως αναφέρεις…
Δεύτερον, το μόνο κοινό μεταξύ Crysis kai Far Cry ήταν το γεγόνός ότι ήταν και τα δύο δημιουργίες της Crytek, δεν έχει καμία σχέση η ιστορία του ενός με του άλλου. Τέλος, δεν θα υπάρχουν επιστημονικά στοιχεία όπως τα Trygen του Far Cry.

ss
October 7th, 2008 at 3:07 pm

TA ΕΧΕΙΣ ΜΠΕΡΔΕΠΣΕΙ ΛΙΓΟ ΦΙΛΕ….

Η ΦΟΒΕΡΗ CRYTEK (ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ FARCRY 1, CRYSIS , CRYSIS WARHEAD) ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ FARCRY2…

STO FARCRY 1 , PUBLISHER ΗΤΑΝ Η UBISOFT, ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ Η CRYTEK ΕΚΑΝΕ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΑ. Η UBISOFT ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΟ “FARCRY” ΩΣ REGISTERED TREDEMARK. ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.

ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΟ “CRYSIS” ΗΤΑΝ ΤΟ “FARCRY2″ ΑΛΛΑ Η ΕΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟ TRADEMARK “FARCRY”.

ME ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ, ΤΟ “FARCRY 2″ ΔΕΝ ΔΕΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ CRYTEK , ΔΕΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ FARCRY.

CRYSIS OWNS!

sdg
October 7th, 2008 at 3:09 pm

FARCRY 2 = AΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΗΝ CRYTEK GIA NA EKMETALEYTOYME TO ΝΤΟΡΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟ ORIGINAL FARCRY.

mitsos
December 3rd, 2008 at 11:05 am

αντιγραφή ξεαντιγραφή, το Far Cary 2 είναι πολύ καλύτερο από το crysis από όλες τις απόψεις (gameplay, γραφικά κτλ)

Gregs
December 21st, 2008 at 1:58 pm

Δεν εχω να πω πολλα μολις το τελειωσα το παιχνιδι κ ειναι το μοναδικο που κολησε μπροστα στην οθονη γαι πολλες μερες κ νυχτες!το παιχνιδι ειναι τελειο!

Gregs
December 21st, 2008 at 2:16 pm

Που με κολησε! :)