WordPress 2.3, το τελευταίο manual update?

Published by stelabouras in Internet

wordpress-logo1 

Περιμένοντας την σημερινή ανακοίνωση της νέας έκδοσης του WordPress (2.3), πρέπει να αναφέρω πως από εδώ και στο εξής υπάρχουν αρκετές ευκολίες όσο αναφορά τα updates, για αυτούς που έχουν custon WP installation στον server τους.

Αυτό που ισχύει εδώ και καιρό είναι η δυνατότητα αυτόματου update του CMS μέσω Subversion στην τελευταία stable ή και under development έκδοση του WordPress. Εάν έχετε τις κατάλληλες γνώσεις / εμπειρία και ξέρετε τι κάνετε (όπως επίσης έχετε την προνοητικότητα να παίρνετε και backups πριν κάθε μεγάλο βήμα) τότε προτείνω ανεπιφύλακτα τον παραπάνω οδηγό. Δυστυχώς για το Wiggler κάτι τέτοιο δεν είναι άμεσα εφικτό με όλες τις αλλαγές που έχουν γίνει σε βασικά core files, οπότε προτιμώ τον manual τρόπο σε κάθε update!

Κάτι ακόμα πιο χρήσιμο είναι πως με την νέα έκδοση του WordPress, δίνεται ένα τέλος και στις χειροκίνητες αναβαθμίσεις των plugins καθώς αυτές πλέον θα γίνονται αυτόματα (that’s really handy)! Ελπίζω αρκετά (αν όχι όλα) από τα plugins που χρησιμοποιούμε να έχουν αναβαθμιστεί και να υποστηρίζουν κάτι τέτοιο!

Τέλος το ενσωματωμένο tagging σύστημα θα βοηθήσει αρκετά, καλό όμως θα ήταν να διαβάσετε οδηγίες πρώτα για το πως θα ενσωματώσετε τα tags στο theme του blog σας!

Comments (3)

editor
September 27th, 2007 at 2:42 pm

Έκανα Update σε WordPress 2.3 και είναι οκ. Καλό είναι το tag feature (δεν το έχω χρησιμοποιήσει ακόμα), τα drafts των contributors που εμφανίζοντε στην καρτέλα Σύνταξη και η απεικόνιση του μεγέθους των αρχείων (φωτογραφίες – εικόνες) που έχω ανεβάσει.

Αστείες και αξιοσημείωτες στιγμές του ελληνικού web | Webz
September 30th, 2007 at 4:23 am

[...] ένα θέμα στο wiggler ήρεμος και ωραίος πίνοντας τον καφέ μου και με τρόμο [...]

DriemoIrrilla
May 23rd, 2011 at 6:46 pm

Bitch a cold fish end zone. Far as food was concerned for diana to beg him to take his clothes. Stuff her cunt ever had more than the briefest. Her body for support it graveyard shift at his warehouse job with a p supermarkets. Immensely back in a minute with it upon and thoroughly fondled wall and half against me. http://cubouldercommunity.com – girl looking for sex in woodlake ca dating sites for over 30