Must Play Games αυτή την περίοδο

Published by stelabouras in Consoles, Gaming

halo-3 

Χωρίς περιστροφές θα προτείνω μια λίστα με must-play games αυτή την περίοδο, που από ότι φαίνεται είναι οι απαρχές για τους τίτλους που περιμέναμε εδώ και καιρό.

Bioshock

Αρχίζοντας λοιπόν από το Bioshock που κυκλοφόρησε πριν ένα μήνα περίπου θα πρότεινα στον καθένα να το αγοράσει ή τουλάχιστον να παίξει το demo του παιχνιδιού (είτε για Xbox 360 είτε για PC) γιατί το στυλ του είναι αρκετά έξω από τα συνηθισμένα (αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, διαβάστε το σχετικό review).

Halo 3

Συνεχίζοντας με την μεγάλη εμπορική επιτυχία που έκανε το ντεμπούτο της 25/9, το Halo 3, είναι must-buy για κάθε κάτοχο Xbox 360. Το παιχνίδι είναι το καλύτερο της σειράς, τόσο από πλευράς γραφικών, όσο και σεναρίου / gameplay με εργαλεία όπως το Forge (δημιουργία νέων επιπέδων από χρήστες) και το Theater (video/screen-capture των καλύτερων στιγμών σας) να δικαιολογούν και με το παραπάνω το Xbox Live Gold subscription!

quake wars

Προχωρώντας στα PC games, το Enemy Territory: Quake Wars, η τελευταία δημιουργία του John Carmack, υπόσχεται γρήγορο multiplayer action σε συνδυασμό με αποστολές και levels που προσθέτουν στις σωστές δόσεις έναν χαρακτήρα role-play στο παιχνίδι που πολλοί μπορεί να προτιμήσουν. Το Quake Wars από τεχνολογικής άποψης, είναι το πρώτο που χρησιμοποιεί μια αρχική έκδοση του mega-texture technology που δημιούργησε ο Carmack και το οποίο θα φανεί σε όλο του το μεγαλείο στο Rage.

jericho

Τέλος ένας ακόμη τίτλος που πρέπει να δοκιμάσετε (ακόμη και ως demo) είναι το Jericho, το squad-based first person physic thriller (θα μπορούσα να προσθέσω και άλλες ονομασίες, καλύτερα να μην το κάνω) δημιουργία του μοναδικού Clive Barker.. Το παιχνίδι διαθέτει καταπληκτική μηχανή φυσικής όπως επίσης και μοναδικές “splatter” στιγμές που τινάζουν την αδρεναλίνη στα ύψη!

World in Conflict

Ως special τίτλο πρέπει να αναφέρω και το strategy game “World in Conflict” το οποίο δυστυχώς δεν είχα ακόμη τον χρόνο να δοκιμάσω αλλά έχω ακούσει μόνο θετικές εντυπώσεις από όσους το έχουν δοκιμάσει!

Εάν διαθέτετε ελεύθερο χρόνο, δοκιμάστε κάποιους από τους παραπάνω τίτλους, αξίζουν της προσοχής σας!

Comments (6)

willow
October 2nd, 2007 at 3:45 pm

Εχμ….το νεο zelda για ds δν εχει θεση σε αυτη την λιστα?Εδω εχει το Jericho…..και παο metroid prime 3 τπτ?? :(

stelabouras
October 2nd, 2007 at 4:21 pm

@willow

Η απάντηση είναι απλή: Δεν έχω ούτε DS ούτε Wii (αν και το Metroid Prime ακόμα δεν έχει κυκλοφορήσει PAL οπότε δεν εντάσσεται ακόμη στην συγκεκριμένη περίοδο)!

ispofacto
October 2nd, 2007 at 6:56 pm

Γράψε στον τίτλο του post must play titles για Xbox και για PC, γιατί ο τίτλος δεν ανταποκρίνεται στο περιεχόμενο του post!

homunculus
October 2nd, 2007 at 7:47 pm

Είδα το Halo3 σε xbox360 σε ανάλυση 1280×1024 σε 22″ οθόνη και τα γραφικά του μου φάνηκαν το λιγότερο μέτρια… κάνω λάθος…? Έχω την εντύπωση ότι δεν πλησιάζουν καν τις μηχανές άλλων FPS (ΒιοShock, CoD κα…) What’s wrong?

Petrakeas
October 2nd, 2007 at 9:58 pm

@homunculus είναι αλήθεια ότι το Halo3 δε φημίζεται για τα γραφικά του, αλλά δεν είναι και άσχημα! It’s all about the final battle of humanity!!!!!

Alex
October 2nd, 2007 at 10:57 pm

τα γραφικά του halo3 είναι όντως μέτρια..το xbox360 άλλωστε τρέχει το game σε 1152χ640 ανάλυση..