Joost για όλους!

Published by stelabouras in Internet, Multimedia

joost-logo 

To internet-TV application, Joost, είναι πλέον out-of-beta και διαθέσιμο σε όλους! Με ανανεωμένο και αρκετά λειτουργικό interface, διορθωμένα bugs και καλύτερες ταχύτητες από την beta version, το Joost υπόσχεται μια άψογη εμπειρία Internet TV στην οθόνη του υπολογιστή σας!

Όσο για το περιεχόμενο, αυτό έχει αυξηθεί εκθετικά από την τελευταία φορά που το δοκίμασα, διαθέτωντας πάνω απο 250 κανάλια, και 15.000 επεισόδια, απο γνωστές σειρές όπως τα Happy Tree Friends (oh yeah), Top Gear και Channel Frederator!

Προτείνω ανεπιφύλακτα το Joost σε όποιον θέλει να δοκιμάσει κάτι εντελώς φρέσκο και διαφορετικό!

Comments (2)

John
October 5th, 2007 at 2:13 am

ένα θα πώ : ΑΠΛΑ Φ Ο Β Ε Ρ Ο !!!
δεν το ήξερα ότι υπάρχει!!!

Φίλε σ’ευχαριστώ!!

Nick
October 6th, 2007 at 9:50 am

Το Joost το έχω υπόψιν λίγο παραπάνω απο μισό χρόνο. Δυστηχώς περιμένω, όπως και πολύ άλλοι να βγεί μια έκδοση για LInux . Από’τι έχω πληροφορηθεί η Linux έκδοση είναι σε σημείο ανάπτυξης σε αντίστοιχο επίπεδο με τις άλλες πλατοφόρμες (Win/MacOSX) απλά περιμένουν για την δημοσίευση της εως το τέλος του χρόνου αυτού, για να την βγάλουν μαζί με ένα Joost set box που θα βασίζεται στο λειτουργικό Linux. Είχα την ευκαιρία να το δοκιμάσω σε pc φίλων και βλέπω οτι πρόκειται για μια πολλά υποσχόμενη υπηρεσία. Οι προϋποθέσεις του είναι να έχετε WinXP/Vista ή MacOSX και σύνδεση στο internet πάνω απο 1Mbit