Πώς να βάλετε youtube videos σε Hi5 profile!!

Published by Petrakeas in Internet, Multimedia

snap6241 

Με ρώτησε μια φίλη το εξής αυτονόητο! Πώς να βάλεις στο προφίλ σου στο hi5, video από youtube, γιατί στην κατηγορία videos το hi5 δε συνεργάζεται με το youtube και δεν επιτρέπει κάτι τέτοιο.

Τελικά βρήκα μία μέθοδο που επιτρέπει να βάλετε youtube videos, στην κατηγορία interests! Ακολουθεί ο τρόπος ο οποίος είναι πολύ απλός, αλλά τον περιγράφω αναλυτικά για να μπορούν να καταλάβουν όλοι.

  • 1.Πηγαίνετε στο youtube στο video που σας ενδιαφέρει. π χ αυτό: https://www.youtube.com/watch?v=WGmdoOP7E24 . Επειδή το youtube έχει 2 τρόπους εμφάνισης (τον παλιό και το νέο), θα δείτε κάτι παρόμοιο με τη μία από τις 2 photos που ακολουθούν.

Παλιά εμφάνιση:

snap621.jpg

νέα εμφάνιση:

snap622.jpg

  • 2.Εντοπίστε το πεδίο που γράφει Embed (εικόνες πάνω). Επιλέξτε όλο το κείμενο που έχει δίπλα του και κάντε το copy (δεξί κλικ, copy/αντιγραφή).
  • 3.Πηγαίνετε στο hi5 προφίλ και πατήστε edit this section στο κουτάκι interests. Μετά θα δείτε την εικόνα που ακολουθεί

snap620.jpg

  • 4.Κάντε paste σε όποιο πεδίο θέλετε (δεξί κλικ, paste/επικόλληση). Αν πάτε να δείτε το προφίλ σας, θα εμφανιστεί το video στο σημείο που κάνατε paste τον κώδικα.

snap623.jpg

Εγώ, όπως φαίνεται έβαλα 2 διαφορετικά video: ένα στο interests και ένα στο Favorite Movies.

snap624.jpg

Τέλος αν θέλετε το video να ξεκινάει αυτόματα με το που μπαίνει κάποιος στο προφίλ διαβάστε εδώ.

Comments (3)

agnwsti
November 14th, 2008 at 11:00 pm

les k dn to 3era

Λενα
February 17th, 2009 at 10:06 pm

lena

ChriS
June 13th, 2009 at 3:30 pm

Τελος επεισοδιο 4 season Νικόλα – επεισόδιο 13. No copyright infringement intended, the series belongs only to its owners. … Mavra mesanyxta Peny Nikolas Μαύρα μεσάνυχτα ..Επεισοδιο 5 Συλληψη το 12ο επεισόδιο. No copyright infringement intended, the series belongs only to its owners. … Mavra mesanyxta Peny Nikolas Μαύρα μεσάνυχτα Πένυ ..Νικόλα – επεισόδιο 15. No copyright infringement intended, the series belongs only to its owners. … Mavra mesanyxta Peny Nikolas Μαύρα μεσάνυχτα …