Slideflickr Updates

Published by stelabouras in Internet, Misc, Multimedia

slideflickr-iphone-screenshot-2 

Διάβασα χθες στο blog του metablogging.gr σχετικά με το Blogger Play, ένα html slideshow / google gadget από την Google που δείχνει τις τελευταίες εικόνες που έχουν γίνει upload σε οποιονδήποτε account στο blogspot και δράττομαι της ευκαιρίας να ανακοινώσω την πρώιμη έκδοση του Slideflickr html slideshow που έχει ως κύριο στόχο το iPhone!

Slideflickr iPhone screen


Επειδή ο μόνος τρόπος που έχω κάνει test το εν λόγω slideshow είναι μέσα από emulators και τον Safari browser, υπάρχει η πιθανότητα στην πραγματικότητα να μην είναι τόσο ρόδινα τα πράγματα, οπότε όποιος τυγχάνει να είναι ιδιοκτήτης iPhone και θέλει να δοκιμάσει το slideshow, ας περάσει από το site ή για ένα πιο custom based slideshow από το url με το tag της επιλογής του (π.χ. για φωτογραφίες με tag “Greece” θα βάλετε το http://www.slideflickr.com/iphone/?tag=greece) και ας αφήσει σχόλια ή σε αυτό το post ή στο αντίστοιχο post στο Slideflickr Blog!

Slideflickr iPhone

Για να μπορείτε να δείχνετε τις τελευταίες uploaded photos στο Flickr στο site σας, δεν έχετε παρά να επισκευτείτε το Slideflickr και να κάνετε click στο “Generate”! Ο κώδικας που θα πάρετε θα δείχνει τις τελευταίες εικόνες!

Αν πάλι θέλετε να προσθέσετε το Slideflickr Recent Flickr Photos Google Gadget στην personalized homepage σας, κάντε click σε αυτό το link!

Slideflickr Google Gadget

Να ευχαριστήσω τον Γιώργο για την πολύτιμη βοήθειά του στην ανάπτυξη του Slideshow που κάνει (εξ’ολοκλήρου) χρήση του Pathfinder Core 2 Javascript library!

Comments (1)

Petrakeas
October 15th, 2007 at 7:30 pm

Μπράβο, μπράβο! Για να δούμε και εντυπώσεις; από κάτοχο iphone