New Nintendo Protection PWNED σε 24 ώρες!

Published by ispofacto in Consoles, Gaming, Hardware, Software, Tech

super_mario_galaxy_boxart 

Η Nintendo σκέφτηκε σωστά ότι το υπερβολικά πολυαναμενόμενο Super Mario Galaxy, θα έχει τρελές πωλήσεις ειδικά τώρα με την προσεχή περίοδο των γιορτών. Τι έκανε λοιπόν; Πολύ απλά αποφάσισε να ανανεώσει την προστασία κατά της αντιγραφής του παιχνιδιού με μία καινούρια μέθοδο που ανιχνεύει αν το δισκάκι είναι burned ή factory pressed. Έτσι θα γλύτωνε και την μεγάλη απώλεια εσόδων από το εν λόγω παιχνίδι.

Προφανώς όμως λογάριαζε χωρίς τον ξενοδόχο. Καθώς η θέληση για το παιχνίδι είναι τεράστια, προφανώς οι επίδοξοι crackers με το που κυκλοφόρησε μια κόπια του παιχνιδιού ρίχτηκαν στη δουλειά κατευθείαν! Το αποτέλεσμα; Μέσα σε 24 ώρες η προστασία έσπασε από την γνωστή Team Cyclops και βγήκε καινούριο beta firmware που το παιχνίδι παίζει κανονικότατα.

Μέχρι στιγμής το παιχνίδι παίζει σε NTSC Wii μόνο με τσιπάκι CycloWiz και D2CKey. Η WiiKey Team ανακοίνωσε ότι είναι ενήμερη για το θέμα και να αναμένουμε εξελίξεις. Αν και αν σκεφτεί κανείς ότι το προηγούμενο περίφημο update για audio fix άργησε μερικούς αιώνες, δεν θα έβαζα και το χέρι μου στη φωτιά! Όσον αφορά τώρα την PAL περίπτωση το παιχνίδι παίζει με τα παραπάνω 2 τσιπακια αλλά έχει το γνωστό κλασικό αποτέλεσμα όπως στο Metroid με τα News and Weather Channels. Το “turn-off trick” δυστυχώς δεν δουλεύει.

Comments (2)

willow
October 29th, 2007 at 2:32 pm

μμμ..να κανω μια ερωτηση..εχω cyclowiz (και ειμαι περηφανος :P) αλλα μου το ειχαν βαλει πριβ αρχισει να shipαρεται με διακοπτη on/off οποτε πρεπει να τον παω στα γνωστα αγνωστα μαγαζακια για να του το φορεσω!Επειδη εχω καποιες υποψιες για την εγγυηση,μηπως γνωριζεται απο που βγαινει ο διακοπτης απο το wii?Απο καποια τρυπα ή τρυπανε την κονσολα? :(

ispofacto
October 29th, 2007 at 3:05 pm

Μπορούν να γίνουν και τα 2! Δες εδώ φωτογραφίες και από τις 2 λύσεις:
http://forums.maxconsole.net/showthread.php?t=48708