Φοιτητής φτιάχνει παιχνίδι για Gamecube!

Published by ispofacto in Consoles, Gaming, Hardware, Software, Tech

gamecube_purple 

Στο Tokyo Game Show εκτός από έναν μεγάλο αριθμό καινούριων παιχνιδιών που παρουσιάστηκαν, υπήρχε και ένα ειδικό τμήμα που αφορούσε παιχνίδια κατασκευασμένα από φοιτητές. Τα περισσότερα παιχνίδια ήταν φτιαγμένα για PC και Xbox 360, ΧΝA γαρ! Υπήρχε όμως και μια εξαίρεση που ξεχώριζε όχι μόνο από το περιεχόμενο του παιχνιδιού αλλά και από την πλατφόρμα του!

Το παιχνίδι ήταν φτιαγμένο για Gamecube και μάλιστα ενώ ήταν δημιουργία ενός μόνο ατόμου ήταν σε πάρα πολύ καλό ποιοτικό επίπεδο! Απίστευτο και όμως αληθινό! Θα περίμενε κανείς όλοι να έχουν μετακομίσει σε Wii αλλά απ’ότι φαίνεται υπάρχουν ακόμα κάποιοι νοσταλγοί της παλιάς σχολής του Gamecube! Για να πάρετε μια γεύση από το παιχνίδι μπορείτε να δείτε το παρακάτω βίντεο ενώ για περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στο παρακάτω site.

Ελπίζω πάντως για τη δουλεία και μόνο που έκανε το παιδί να τον τιμήσουν βάζοντας το παιχνίδι στην download υπηρεσία του Wii.

Comments (3)

jonakis
October 29th, 2007 at 6:43 pm

Καλα το παλικαρι εχει κανει πολυ καλη δουλεια…!!!Μπραβο του…!!!

Daffy
October 30th, 2007 at 10:27 am

Ναι παιδιά συμβαίνει αυτό όχι μόνο λόγω νοσταλγίας, απλά είναι πιο εύκολο να βρεις τα dev kits. Last year στο Uni, έφτιαξα ενα Breakout clone σε PS2 και το console gaming lab μας έχει εκτός από pcs Xboxs, PS2s and Gamecubes…Nice game from the guy anyway !

Daffy
x

dimos222
November 1st, 2007 at 2:54 pm

deixnei poly kalo. De mazevomaste ki emeis na ftiaxoue tpt…