Οι γυναίκες οδηγοί…

Published by Petrakeas in Misc, Videos

snap634 

Ως γνωστόν οι γυναίκες σκέφτονται αρκετά διαφορετικά από τους άντρες. Θα μπορούσε να πει κανείς ότι ζούνε τη δική τους πραγματικότητα (και εμείς τη δική μας) και αυτό το διαφορετικό είναι βέβαια που τις κάνει τόσο ελκυστικές! Ωστόσο ο τρόπος που λειτουργούν έχει ως αποτέλεσμα η πλειοψηφία τουλάχιστον να μην τα καταφέρνει πολύ καλά σε κάποιες εργασίες όπως η οδήγηση.

Για του λόγου το αληθές δείτε τα βίντεο που ακολουθούν. Το ένα είναι το κλασσικό video από ΑΜΑΝ και το άλλο δείχνει κάποια αληθινά και απίστευτα περιστατικά, 3 από τα οποία έγιναν σε ελληνικούς δρόμους. Γιατί όπως λέει και ο Niβo:

 Γυναίκες τριγύρω πολλές παρά πολλές,

αλλά ποτέ ποτέ δεν είναι αρκετές…

Comments (11)

Sugar
October 29th, 2007 at 10:03 pm

Γεγονός είναι ότι μια μεγάλη μερίδα γυναικών δεν το ‘χει και πολύ στην οδήγηση, το παραδέχομαι. Δεν ξέρω πώς και γιατί, αλλά συνήθως δεν είμαστε και πολύ προσεκτικές στο δρόμο και δεν έχουμε σωστή αίσθηση του χώρου.

Παραδέχομαι επίσης ότι κι εγώ ως n00b driver ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΝΑ ΠΑΡΚΑΡΩ, period. Ρώτα και τον Στέλιο να σου πει, I f*cking suck.

Παρ’όλ’αυτά, ο καλύτερος οδηγός που ξέρω είναι γυναίκα. Και οι μεγαλύτερες λαμεριές που έχω δει σε δρόμους έχουν γίνει από άντρες…

;)

Petrakeas
October 29th, 2007 at 10:15 pm

@Sugar έχεις δίκιο!!! Ωστόσο δε θα έλεγα ότι ο καλύτερος οδηγός είναι η γυναίκα (εκτός κι αν εννοείς ένα συγκεκριμένο άτομο που ξέρεις). Δε θα ήθελα να φανταστώ έναν κόσμο όπου οδηγούνε μόνο γυναίκες!! Ωστόσο, όντως, προκαλούν ατυχήματα μικρής σημασίας και σπάνια με τραυματισμούς, εξαιτίας και του τρόπου που οδηγούν. Από την άλλη οι άντρες προκαλούν συνήθως σοβαρότερα ατυχήματα και κάποιοι οδηγούν αρκετά επιθετικά για λόγους εντυπωσιασμού και όχι μόνο.
Μακρυά από μας τα ατυχήματα! Προσοχή στο δρόμο!

Sugar
October 29th, 2007 at 10:36 pm

Ναι, σε συγκεκριμένο άτομο αναφέρομαι :)

Έχεις δίκιο, τα περισσότερα ατυχήματα που προκαλούν οι γυναίκες είναι μάλλον χαζά, αλλά ντροπιαστικά anyway :P

Αυτό για την προσοχή ξαναπές το.

[αλλά τα στήνουμε όποτε θες :P]

arammos
October 29th, 2007 at 11:30 pm

Το έσωσες και τη γλύτωσες στο τέλος του post σου αγαπητέ :) Εντάξει μωρέ θα περάσει σιγά σιγά στο DNA τους. Εξάσκηση χρειάζεται (μακριά από εμάς.)

Petrakeas
October 29th, 2007 at 11:51 pm

@aramos προσπάθησα να το φέρω γλυκά γλυκά!!! χαχαχ

jonakis
October 30th, 2007 at 12:16 pm

Καλα το πρωτο βιντεακι ειναι ολα τα λευτα…!!!Ελιωσα στο γελιο…!!!

Yanna
November 2nd, 2007 at 5:42 pm

Καλά αυτά τα βίντεο τα έχω δει τουλάχιστον 5 φορές! ΘεΪκά! “Γυναίκα στο τιμόνι και ο χάρος ξεκινά…”

Petrakeas
November 2nd, 2007 at 6:05 pm

@Yanna οδηγάς?

Yanna
November 3rd, 2007 at 12:39 pm

Οχι, γιατί;

Petrakeas
November 3rd, 2007 at 1:32 pm

Επειδή γράφεις “Γυναίκα στο τιμόνι και ο χάρος ξεκινά…” είπα να ρωτήσω…

Yanna
November 3rd, 2007 at 3:57 pm

Α, ΟΚ. Προς το παρόν δεν χρειάζομαι δίπλωμα, βολεύομαι με τα μέσα μεταφοράς… Το έγραψα επειδή είναι η πιο πετυχημένη ατάκα στο βίντεο των ΑΜΑΝ.