Ο Joss Whedon επιστρέφει στην τηλεοράση!

Published by ispofacto in Cinema, Television

joss_whedon 

Παρόλου που είχαμε συνηθίσει πια να τον βλέπουμε μόνο σε δημιουργίες κόμιξ και ταινιών, ο Joss αποφάσισε πια ότι είναι καιρός να επιστρέψει στο πολυαγαπημένο του καλλιτεχνικό μέσο, την μικρή οθόνη. Ο δημιουργός των “Buffy the Vampire Slayer”, “Angel” και “Firefly” επιστρέφει με μία εντελώς καινούρια σειρά, το Dollhouse.

Υπόθεση της σειράς, που ήδη έχει πάρει το πράσινο φως από Fox για 7 επισόδεια, είναι μία μυστική οργάνωση που προγραμματίζει ανθρώπους να κάνουν μυστικές αποστολές. Όταν εννοώ προγραμματίζει όμως εννοώ ότι τους δημιουργεί κατάλληλες μνήμες, ικανότητες και προσωπικότητα κατάλληλες για την εκάστοτε αποστολή τους. Στη συνέχεια, η μνήμη τους διαγράφεται και στέλνονται πίσω στο εργαστήριο, το Dollhouse.

Πρωταγωνίστρια της σειράς θα είναι η γνωστή από προηγούμενες συνεργασίες μαζί της, η Eliza Dushku, που θα είναι ένα από αυτά τα προγραμματιζόμενα μοντέλα. Πάντως η όλη σειρά θυμιζει ολίγον Dark Angel. Σίγουρα όμως θα έχει την Whedon πινελιά πρωτοτυπίας και φρεσκάδας όπως πάντα! Υπόλοιποι πρωταγωνιστές στην ίδια μοίρα με την Eliza θα είναι ένας άντρας και μια γυναίκα, ενώ θα υπάρχει και ο κλασικός federal agent που προσπάθεί να λύσει το μυστήριο της οργάνωσης των Dolls.

Στο Internet έχει γίνει ήδη χαμός με την επιστροφή του μετά από τόσο καιρό στην τηλεόραση. Παρόλο πάντως που η σειρά δεν πρόκειται να παίζεται σύντομα στην τηλεόραση και θα αργήσει αρκετό καιρό να βγει γενικά, ήδη βγήκε το πρώτο fansite!