Ο Γιαγκόναν στο φεστιβάλ κινηματογράφου Θεσσαλονίκης!

Published by Petrakeas in Cinema

yagonan_the_dark_days_of_doom 

Ναι, καλά διαβάσατε… Σύμφωνα και με το επίσημο site θα προβληθεί την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 18:30. Ο Γιαγκόναν για όσους δεν ξέρουν είναι ο Κόναν όπως τον φαντάστηκε ο Γιάγκος. Υπάρχουν ήδη 3 νομίζω ταινίες του “έπους” οι οποίες είναι ελληνικές ερασιτεχνικές παραγωγές χωρίς βέβαια να αγγίζουν το επίπεδο του “ΠΑΝΙΣΧΥΡΟΥ ΜΕΓΙΣΤΑΝΑ ΤΩΝ NINJA“. Ο Γιαγκόναν έχει εμφανιστεί αρκετές φορές στην ελληνική τηλεόραση, είτε στις ειδήσεις είτε σε άλλες εκπομπές!! Είναι μορφή!

Αλλά να τον δούμε και στο φεστιβάλ κινηματογράφου Θεσσαλονίκης δεν το περίμενα… Δείτε το trailer εδώ.

[thanks Erevos]

Comments (2)

viper151
November 19th, 2007 at 2:42 am

Apla wow.. ^^ lol to paidaki einai apla morfh kai tautoxrona trelo pswnio ^^
psaxte sto youtube giagkos kai tha breite apeires blakeies (na mhn pw tpt allo ) p exei kanei :P Apla einai lol to paidi.. Exei idrysh to perifimo D.A.S.P… Check his website na deite apla ti leei gia ton eauto tou.Auta egw oute se 10 xronia den tha ta xa kanei

willow
November 19th, 2007 at 3:26 am

Lol!Μολις γυρισα απο την προβολη,και βλεπω αυτο το ποστ!
Καταρχας αυτη ειναι η δευτερη (και τελευταια!) τιανια της τριλογιας,σε αριθμητικη σειρα μονο μονο ο αγαπητος Γιανγκος μπορει να σκεφτει!
Και..εννοειται πως πηγα προκατελημενος απο τον μεγιστανα των ninja,αλλα….περιεργως η ταινια ειναι πολυ καλη για την παραγωγη της,και πολλα πατωματα ψηλοτερη (απο υποκριτικη,κουστουμια και σκηνικα μεχρι την φωτογραφια και το χιουμορ της! απο τον Μεγιστανα!!Δεν ειναι τυχαιο φυσικα πως περασε απο την επιτροπη και μπηκε στο φεστιβαλ!

Σας την προτεινω ανεπυφιλακτα και σας ενημερωνω πως ειναι η πλεον cult ταινια του φετινου φεστιβαλ θεσσαλονικης!
2η προβολη ειναι τεταρτη γυρω στις 6.30 νομιζω,προλαβαινετε δεν προλαβαινετε για εισητηρια!!