Online μάσες!

Published by stelabouras in Food, Internet

deli-gr 

Πεινάσατε; Είστε σπίτι και δεν έχετε κανένα κατάλογο για να συμβουλευτείτε; Ελπίζω τότε να έχετε Internet καθώς 2 ελληνικά sites υπόσχονται να σας βοηθήσουν στο quest για να χορτάσετε!

Απευθυνόμενο σε κατοίκους της Αθήνας, το Deli προσφέρει μέσα απο ένα αρκετά καλοσχεδιασμένο περιβάλλον, την δυνατότητα να αναζητήσετε τους γαστρονομικούς προορισμούς ανάλογα με την τοποθεσία και το είδος της κουζίνας (δυστυχώς μόνο τον συνδιασμό αυτών των δύο και όχι π.χ. όλες τις πιτσαρίες της Αθήνας γενικότερα).

To site σας ενημερώνει για τις ώρες λειτουργίας, τα τηλέφωνα και πιθανώς το website του κάθε εστιατορίου που μπορεί να υποστηρίζει και online παραγγελίες. Μερικά από τα features που διαθέτει το Deli για τους εγγεγραμμένους χρήστες, είναι η δυνατότητα αξιολόγησης των εστιατορίων , η διατήρηση λίστας αγαπημένων, τιμοκατάλογοι και η λίστα παραγγελειών που ομολογώ πως δεν κατάλαβα ακριβώς πως λειτουργεί (άλλωστε δεν μένω και Αθήνα για να το δοκιμάσω από πρώτο χέρι, ακούς Ispofacto;).

Στην Θεσσαλονίκη, υπάρχει το Ad-street που ανακάλυψα πρόσφατα και είναι περισσότερο ένας καλά οργανωμένος κατάλογος με όλα τα εστιατόρια της πόλης κατηγοριοποιημένα βάσει περιοχής και κουζίνας, με πληροφορίες (τηλεφωνα, ώρες λειτουργίας και τιμοκατάλογοι) παρά κάτι πιο social based. Μπορεί στο design κομμάτι να μην είναι τόσο προσεγμένο, παρόλα αυτά εξυπηρετεί τον σκοπό δημιουργίας του, δηλαδή την γρήγορη πληροφόρηση για τα εστιατόρια δίπλα σας!

Καλές μάσες λοιπόν!

Comments (9)

rififis
November 22nd, 2007 at 6:27 am

τι ωραία που θα ήταν να έβρισκα στα μπαμ τα μαγαζιά που είναι 24/7.

Dr. Teddy
November 22nd, 2007 at 1:32 pm

Μας άνοιξε την όρεξη και ετοιμαζόμουν για φακή, αλλά θα φτιάξω τίποτε πιο εντυπωσιακό….

Sotiris Koukios
November 22nd, 2007 at 2:19 pm

και πάλι είναι ακόμα τόσο πρώιμο…..πάντως εντάξει δεν κάνανε και καμιά επανάσταση..
http://koukios.wordpress.com

eliask
February 7th, 2008 at 9:33 am

Δειτε και το http://www.IamHungry.gr ειναι πολυ καλυτερο

ap1303
November 13th, 2009 at 11:36 am

Δείτε το νέο, πιο ολοκληρωμένο site: http://www.fae.gr με όλα τα delivery, εστιατόρια, συνταγές και κοκταίιλ!

κριτικές εστιατορίων
April 25th, 2010 at 2:21 am

Ο μεγαλύτερος κατάλογος σε εστιατόρια, ταβέρνες, μεζεδοπωλεία, ψαροταβέρνες, ουζερί, ιταλικό και κινέζικο αλλά και τα καλύτερα restaurants της Αθήνας. Σχόλια, βαθμολογίες, κριτικές εστιατορίων.
http://www.athensmenu.gr
και τωρα…
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε ένα δείπνο για δύο άτομα
Κερδίστε ένα δείπνο για δύο άτομα σε γνωστό εστιατόριο της Αθήνας απλά και γρήγορα. Γράψε κι εσύ μία κριτική για οποιοδήποτε εστιατόριο έχεις επισκεφτεί και μπες αυτόματα στην κλήρωση για το δείπνο που θα σου μείνει αξέχαστο. Μην ξεχνάς. Κάθε κριτική είναι και μία συμμετοχή στην κλήρωση. Όσες περισσότερες κριτικές γράψεις τόσο αυξάνονται και οι πιθανότητες να είσαι εσύ ο νικητής. Ο διαγωνισμός ισχύει μέχρι τις 15 Μαίου. Ο νικητής θα ειδοποιηθεί προσωπικά με μήνυμα στο email με το οποίο έχει εγγραφεί στο athensmenu.gr

AthensMenu
May 16th, 2010 at 2:04 pm

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε ένα δείπνο για 2 άτομα
Το AthensMenu.gr διοργανώνει διαγωνισμό και χαρίζει σε έναν τυχερό ένα δείπνο για δύο άτομα στο εστιατόριο-μεζεδοπωλείο «ΑΥΛΗ» στην Γλυφάδα (www.avli.com.gr).
Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε το http://www.Athensmenu.gr και να γράψετε μία ή και περισσότερες κριτικές για οποιοδήποτε εστιατόριο έχετε επισκεφτεί και έτσι μπαίνετε αυτόματα στην κλήρωση. Κάθε κριτική που γράφετε είναι και μία συμμετοχή στο διαγωνισμό.
Ο διαγωνισμός λήγει στις 05 Ιουνίου και ο νικητής θα ενημερωθεί προσωπικά με mail.

Kostantin
May 17th, 2010 at 8:25 pm

Πάντως, όταν θέλω πίτσα ή κρέπα ανοίγω το http://www.Pitsa.gr.
Δεν φτάνει που βρίσκω όλα τα μαγαζιά στη περιοχή μου (και δεν είναι λίγα!), βλέπω και τα μενού online!
Άσε που στο http://www.pitsa.gr/RecipesMain.aspx τελευταία βρίσκω και κάτι τρελές συνταγές!

Kasim Aslan
May 18th, 2010 at 3:35 pm

http://www.tavernoxoros.gr

kai ade geia