Internet Explorer για OSX

Published by stelabouras in Internet, Software, Tech

ies4osx 

Ας μου εξηγήσει κάποιος τον σκοπό ύπαρξης της παρακάτω εφαρμογής.

Το “ie4osx” σας δίνει την δυνατότητα να εγκαταστήσετε τον Internet Explorer (5.0 , 5.5, 6.0 αλλά και τον 7.0 beta) στο MacOSX, που εκτός και αν είστε web-designer και πρέπει -δυστυχώς- να ασχοληθείτε και με το κομμάτι “O.K. για να δούμε πως φαίνεται τώρα και στον !#& Internet Explorer” δεν υπάρχει απολύτως κανένας λόγος να το εγκαταστήσετε.

Ή καλύτερα, να μπείτε στον κόπο να βρείτε το cd του MacOSX, να εγκαταστήσετε το x11, να κατεβάσετε το Darwine (emulation FTW) και να κάνετε drag-n-drop το ie4osx…Δεν θα πάρω!

Comments (6)

karaflodaimonas
November 23rd, 2007 at 12:48 pm

Για μπες σε κάποια web banking sites κάποιων ελληνικών τραπεζών με κάτι άλλο εκτός από IE και θα έχεις και ένα δεύτερο λόγο για να τον βάλεις. Αν δεν υπήρχε αυτό το θέμα θα τον είχα πετάξει προ πολλού.

stelabouras
November 23rd, 2007 at 12:57 pm

Πάντως το alpha web banking παίζει μια χαρά σε Firefox, για άλλες τράπεζες δεν γνωρίζω αλλά καλά θα κάνουν να παίζουν και στους υπόλοιπους browsers αφού δεν χρησιμοποιούν Internet-explorer only features (βλ. ActiveX)…

kbee
November 23rd, 2007 at 7:20 pm

Γιατί να το κάνει κανείς αυτό;;;
Σε OSX να βάλει πχ IE 6; Χαζός μόνο αν είναι,…

σουβλάκι
November 26th, 2007 at 2:05 pm

[quote]Γιατί να το κάνει κανείς αυτό;;;
Σε OSX να βάλει πχ IE 6; Χαζός μόνο αν είναι,…[/quote]

Γιατί μερικές ιστοσελίδες όπως π.χ της EUROBANK δεν δουλεύουν αλλιώς…
Γιατι το Safari δεν είναι και ότι καλλίτερο…

Psy2k
November 26th, 2007 at 8:23 pm

Δεν είναι ότι καλύτερο ο safari αλλά υπάρχει firefox και camino για το mac. IE θα έβαζα μόνο για web design testing και να βλέπω σελίδες που δεν παιζουν όπως αναφέρθηκε. Ο ie είναι ο πιο τραγικός browser: σελίδες που περνάνε το validate test και στο xhtml και στα css, στον ie παίζουν λάθος, αναγκάζοντας τους developer να καταφεύγουν σε ένα κάρο hack για να εμφανίζονται σωστά.

Sugar
November 26th, 2007 at 8:31 pm

Έχουν δίκιο τα παιδιά: και για μένα o ΙΕ υπάρχει μόνο για να τεστάρω designs και να χρησιμοποιώ άκυρα ελληνικά sites.

Τα περισσότερα sites web banking πραγματικά δεν παίζουν σε τίποτα άλλο, νομίζω παλιότερα και το site του TAXIS έπαιζε μόνο σε IE.

Από κει να καταλάβεις… και μετά με λένε γκρινιάρα.