Progress Quest, no interaction game

Published by stelabouras in Gaming

progress-quest 

Το συγκεκριμένο “παιχνίδι” το βρήκα στο άρθρο του Gamasutra σχετικά με τα “20 Unusual Control Schemes” που έχουν χρησιμοποιηθεί σε τίτλους. Το Progress Quest λοιπόν, που μπορεί κάποιος να το απολαύσει τόσο σε single όσο και σε multiplayer mode, είναι ένα παιχνίδι που απλά ο παίκτης δεν κάνει τίποτα!

Αυτό φυσικά δεν εμποδίζει τον χαρακτήρα του παιχνιδιού να εξελίσσει τις ικανότητές του μέσα από την αστεία πλοκή του RPG ( που είναι τυχαία κάθε φορά που τρέχει το Progress Quest), να κερδίζει levels και να ολοκληρώνει quests. Όσοι θέλουν να ζήσουν την εμπειρία, μπορούν να κατεβάσουν το παιχνίδι, να δώσουν όνομα χαρακτήρα, φυλή, κλάση και χαρακτηριστικά (ότι θα έκαναν και σε ένα οποιοδήποτε RPG game) και μετά να το αφήσουν να τρέχει στην taskbar μόνο του! Όποτε ο παίκτης ενδιαφέρεται για την πορεία του χαρακτήρα του, μπορεί να κάνει maximize το παράθυρο και να δεί την πρόοδο του μέσω των progress bars και των στατιστικών που μαζεύει το game.

Αν όχι το πιο αστείο RPG, είναι τουλάχιστον το πιο πρωτότυπο! Game χωρίς interaction!

Comments (2)

Praetorian
December 10th, 2007 at 5:27 pm

Το πρώτο παιχνίδι για τεμπέληδες gamers! Καλό και αυτό!

Dungeons & Facebook & Dragons at Wiggler
September 4th, 2008 at 2:35 pm

[...] αρκετά διαδραστικό και θυμίζει αρκετά το Progress Quest που είχαμε παρουσιάσει παλαιότερα, μόνο που αυτή την φορά οι Wizards of the Coast προσπαθούν να [...]