Personas, lightweight theming για Firefox!

Published by stelabouras in Internet, Software, Tech

personas-preview 

Εσείς πως προτιμάτε τον browser σας; Με themes ή με τα default χαρακτηριστικά του; Εγώ μέχρι πρότινος δεν εγκαθιστούσα themes στον Firefox γιατί είχαν την τάση να “βαραίνουν” τον, ήδη βαρύ από τα πολλά extensions, browser χωρίς να προσθέτουν κάτι αισθητικά καλό.

Πρόσφατα όμως, ανακάλυψα το Personas, ένα εργαλείο σχεδιασμένο από την Mozilla team, που εγκαθίσταται ως extension στον Firefox και επιτρέπει την γρήγορη εναλλαγή μικρών και όμορφων themes με 2 clicks!

Το Personas μετά την εγκατάστασή του μπορείτε να το εντοπίσετε στην κάτω αριστερή γωνία του browser ως ένα εικονίδιο αλεπούς. Κάνοντας click μπορείτε να επιλέξετε από το menu τα πιο δημοφιλή themes, αυτά που πρόσφατα έχετε χρησιμοποιήσει ή να ψάξετε γρήγορα μέσα σε όλα τα themes που έχουν χωριστεί σε κατηγορίες. Έχετε τέλος την δυνατότητα να αφήσετε το Personas να επιλέξει αυτό για εσάς στην τύχη!

Personas

Ουσιαστικά αυτό που αλλάζει με τα themes του Personas και το διαφοροποιεί με τα κανονικά Firefox themes είναι πως η αλλαγή γίνεται μόνο στο background του κεντρικού παραθύρου, στο οποίο φορτώνεται μια εικόνα που δένει τέλεια με το υπόλοιπο πρόγραμμα. Δοκιμάστε το!

Comments (1)

Mozilla Firefox Personas
December 18th, 2007 at 1:59 am

[...] [via] Tags: firefox, firefox personas, mozilla personas, personas, pestaola, Software Σχετικά posts: [...]