Dark Knight Trailer

Published by stelabouras in Cinema, Videos

dark-knight-poster 

Batman VS Joker! Χμμμ….σας θυμίζει κάτι η ιστορία; Μήπως το όνομα του Jack Nicholson για Joker ξυπνάει μνήμες; Anyway, η σύγκρουση μεταξύ Batman και Joker θα είναι η κεντρική υπόθεση της νέας ταινίας sequel του Batman Begins, με όνομα “Dark Knight“.

Καλή η ερμηνεία του Heath Ledger ως Joker, αλλα από ότι μπορείτε να δείτε παρακάτω, τον Jack Nicholson δεν μου φαίνεται να τον φτάνει!

Comments (7)

nikkos
December 23rd, 2007 at 8:18 pm

Δεν συγκρίνετε το dark knight μες τι παπαριές του Tim Burton τι να λέμε τώρα. Η συγκεκριμένη ταινία (ταπεινή μου άποψη) παίζει να είναι η καλύτερη ταινία που έχει φτιαχτεί ποτέ για υπερήρωα. Όσο για τον joker sorry κιόλας αλλα τότε τον είχαν φτίαξει σαν κλοόυν δηλαδή έλεος. Σε IMAX κιόλας νομίζω πως θα περάσουμε επικές στιγμές.

crucifier
December 24th, 2007 at 2:03 pm

μα ο νίκολσον τότε, έπαιζε τον νίκολσον. τον κλασσικό παρανοϊκό πππού που παίζει κάθε φορά [το είε και ο μάικλ κέιν], αντίθετα ο λέτζερ έχει χαθε΄μέσα στο ρόλο του τζόκερ, έχει μπει στο πετσί του. ο άνθρωπος είχε κλειστεί έξι βδομάδες στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου για να φτιάξει τη φωνή του χαρακτήρα, το γέλιο, το περπάτημα, όλα μόνος του!

Ο LEDGER EINAI O JOKER !!! ο παραοϊκός, σχιζοφρενής φονιάς, όχι ο κακιασμένος κλόουν.

p.s. και το batpod ΓΑΜΕΙ !!!

crucifier
December 24th, 2007 at 2:05 pm

*παππού* το μόνο που με ψιλοενοχλεί ειναι ότι δε θα υπάρχει η ιστορία προέλευσης του τζόκερ. είναι απλά ένας παρανοϊκός τύπος που βάφεται σαν κλόουν. το καλό είναι ότι δε βγάζει το make-up ποτέ, και στο τέλος αυτό ξερένεται και γίνεται σα λέπρα!

πάντως έχοντας δει και τα έξι πρώτα λεπτά της ταινίας… δάκρυσα!

thanos
December 24th, 2007 at 2:12 pm

Σιγουρα δεν φτανει την ταινια με τον Jack Nicholson τετοια ταινια οπως και τοτε ποτε δεν θα την φτασουνε .
Δεν πειρε τζαμπα τον καλυτερο ρολο ερμηνιας ο Jack Nicholson.
Ο ανθρωπος εγινε ενα με τον joker.
Εγω κατα την γνωμη δεν πιστευω να αξιζει και τοσο η ταινια.

zetas125
December 24th, 2007 at 7:12 pm

Ανέκαθεν ο Joker έμοιαζε με “κλόουν” στο κόμικ. Αν το δούμε καθαρά από αυτή τη σκοπιά ο νέος Joker είναι αποτυχία γιατί δεν θυμίζει σε κανένα σημείο τον Joker του κόμικ. Βέβαια στη ταινία ταιριάζει γάντι, μιας και ο Nolan μας δείχνει μια πιο ανθρώπινη και σκοτεινή πλευρά του Batman. Αποφάσισε να ακολουθήσει την ίδια τακτική (περίπου) και στον Joker.

Πλούτωνας
March 18th, 2008 at 1:38 am

Από το trailer εμένα δεν μου φαίνεται να υστερεί καθόλου.

Dark Knight - Νέο trailer at Wiggler
May 5th, 2008 at 6:29 pm

[...] Ένα νέο trailer κυκλοφόρησε για την συνέχεια του Batman Begins, Dark Knight, που θα βγει μέσα στο καλοκαίρι και στην οποία τον ρόλο του Bruce Wayne / Batman ενσαρκώνει για μια ακόμη φορά ο Christian Bale και τον Joker, ο (συγχωρεμένος πια) Heath Ledger στον οποίο είχαμε αναφερθεί σε παλαιότερο post. [...]