Vaccine Flash Drive

Published by stelabouras in Gadgets, Hardware, Software, Tech

antiviral-usb-drive 

Κλασσική περίπτωση (φοιτητή): Πηγαίνετε σε βιβλιοπωλείο ή “φωτοτυπάδικο” για να τυπώσετε τις διαφάνειες του μαθήματος που έχετε σε pdf μορφή στο flash disk σας. Κάνετε plug in το usb drive σε έναν από τους (μολυσμένους) υπολογιστές και, από την στιγμή που η συσκεύη σας δεν διαθέτει τον μαγικό “Read only” switch όπως παλιά, κολλάτε τα χίλια μύρια.

Η LG (!) από ότι φαίνεται προσπαθεί να δώσει μια software λύση στο πρόβλημα με το Vaccine Flash Drive. Το Vaccine Flash Drive, που θα διατίθεται από 256mb έως και 8gb, περιέχει antivirus system που κάνει monitor σε πραγματικό χρόνο όσα δεδομένα εισέρχονται σε αυτό, προστατεύοντας έτσι τον ιδιοκτήτη από οτιδήποτε κακόβουλο προσπαθεί να μετατρέψει το Flash drive σε εστία μόλυνσης.

Τέλος το Vaccine Flash Drive θα προσφέρει updates στα virus definitions για 2 χρόνια, χωρίς όμως να είναι γνωστή η τιμή του καθώς και η ημερομηνία κυκλοφορίας.

Comments (1)

RooF
December 27th, 2007 at 3:18 pm

Useless…αν έχεις ένα updated antivirus στο pc σου τότε ακόμα και αν μολυνθεί το flash drive δεν θα καταφέρει αν περάσει..

Βέβαια αν η τιμή είναι καλή τότε αλλάζει..