Καινούριο παιχνίδι το 2008 για το … Dreamcast!!!

Published by ispofacto in Consoles, Gaming

dynamitedreams 

To Dreamcast είναι μια κονσόλα που έχει αποκτήσει ένα αξιόλογο cult status, όχι μόνο λόγω των κλασσικών παιχνιδιών που έχουν βγει για αυτήν αλλά και επειδή ήταν η τελευταία κονσόλα της Sega. Καθώς λοιπόν υπάρχουν ακόμη νοσταλγοί της εποχής που η κονσόλα κυκλοφορούσε επίσημα, φυσικό είναι κάποιοι από αυτούς λόγω της ιδιαίτερης συμπάθειας που της έχουν να ασχολούνται ακόμη με αυτήν.

Εκτός λοιπόν της homebrew scene της κονσόλας που επιζεί ακόμη και σήμερα, υπάρχουν και “επίσημες” κυκλοφορίες καινούριων παιχνιδιών. Φυσικά δεν μπορούν να συγκριθούν με τα σημερινά παιχνίδια καθώς ο λόγος που βγαίνουν είναι κυρίως νοσταλγικός και μόνο.

Πληροφορίες λοιπόν για το καινούριο παιχνίδι εκτός από το κάτωθι βίντεο μπορείτε να βρείτε στο παρακάτω site.

Comments (4)

zetas125
December 30th, 2007 at 3:36 am

To Dreamcast έβγαλε αρκετά διαμάντια, αλλά δυστυχώς πήγε άπατο. Είναι να βλέπεις ότι κάποιοι ασχολούνται ακόμα μαζί του.

RemAliPasas
December 30th, 2007 at 5:15 am

εδώ θα διορθώσω λίγο τον zetas125: To Dreamcast έβγαλε διαμάντια, αλλά όχι αρκετά. Γι’ αυτό έπιασε πάτο… :)

zetas125
December 30th, 2007 at 5:02 pm

Θα διαφωνήσω φίλε RemAliPasas. Το Dreamcast είχε πολλά παιχνίδια διαμάντια και μάλιστα πολλά πρωτοποριακά (βλέπε Seaman, Samba de Amigo και Phantasy Star Online o πρώτος online τίτλος για κονσόλες αν δεν κάνω λάθος). Το πρόβλημα πιστεύω ήταν στους third party developers, δεν υπήρχε υποστήριξη.

cast128dreams
August 10th, 2008 at 3:40 am

To Dreamcast εβγαλε παιχνιδαρες.Ηταν κατα ραχας η πρωτη κοσνολα που υποστιρηζε network gaming,browse,chat,live chat.Τρεχει Linux,συνδεαιτε σαν server,πρωτα περιφερικα με sensors σαν αυτα του wii,τρεχει divx ταινιες…..
Εδω μπορεις να δεις ενα τρειλερ αντιπαλο με το wii https://www.youtube.com/watch?v=yrdfTRlUtvU
Eιναι λιγο γελιο αλλα απο αυτο παιρνεις αρκετες αληθειες απο που ξεκινησαν ολλα αυτα που παιζουμε σημερα.
Οσο για τον πατο του Dreamcast δεν θα το ελεγα.Στην ουσια δεν επιασε ποτε πατο οπως λετε αλλα η Sega σταματησε την παραγωγη του Dreamcast διοτι ελεγε πως με τα πειρατικα παιχνιδια του το Dreamcast ηταν σημειογονω για την Sega.Μαλιστα το σταματησε το 2001 σε μια παριοδο οπου η πωλησεις του ηταν πολυ καλες.Τοτε μαθαιντας οι εταιριες αναπτυξης παιχνιδιων αυτην την ειδηση απο την sega πωλες εταιριες διεκοψαν πολα παιχνιδια τα οποια ηταν ετοιμα κατα 50% η ακομα και ολοκληρομενα.Τα παιχνιδια του Dreamcast ειναι πολυ καλα και ειναι και πολα.Shen mue.Shen mue 2,ikaruga,metropolis street racer,ecco the dolphin,crazy taxi,crazy taxi 2,samba de amingo,samba de amingo ver.2000,sonic adventure,sonic adventure 2,soul calibur,dead or alive 2,dead or alive 2 limited edition,sega rally2.v rally2,house of the dead 2.και αλλα πολα τα οποια θα μπορουσα να γεμισω την σελιδα.
Επισης το οτι το Dreamcast ειναι εμπορικα Νεκρο απο το 2001 και κυκλοφορουν παιχνιδια και το 2008 σε μια νεκρη κοσολα εμενα μου λει πολα!!!!!!!!!!!!!!!!!