Γυμναστείτε με το (about to come) Wii Fit

Published by stelabouras in Gadgets, Gaming, Videos

wii-fit 

Παρακολουθώντας το παρακάτω video, βλέπω πως η Nintendo βάλθηκε, με το Wii Fit, να χαρήσει σε όλους τους (αγύμναστους;) gamers, καλοσχηματισμένα σώματα, απλά συνδυάζοντας την γυμναστική με το gaming!

Το Wii Health Pack, όπως ήταν η κωδική του ονομασία όταν πρωτοανακοινώθηκε, διαθέτει το “Wii Balance Board” που λειτουργεί ως ανιχνευτής κίνησης, βάρους (ζυγαριά) και κατανομής κιλών, αντέχει μέχρι ~136 κιλά και υπόσχεται να σας κρατήσει σε φόρμα μέσα από τα fitness games που διαθέτει το pack.

Για την ακρίβεια δεν μπορώ να φανταστώ άλλη χρήση για το Wii Balance Board πέραν των games που διαθέτει το pack, αλλά όλα είναι πιθανά!

Το Wii Fit κυκλοφορεί ήδη από τις 20 Ιανουαρίου στην Ιαπωνία, έχοντας πουλήσει πάνω από 1 εκατομμύριο κομμάτια και αναμένεται σε Ευρώπη και Αμερική, κοντά στο καλοκαίρι (τότε δηλαδή που όλοι θυμούνται λέξεις όπως: γυμναστήριο, γυμναστική, κοιλιακοί, βαράκια).

Υ.Γ. Ispo έρχομαι για γυμναστική, κανόνισε να το αγοράσεις!


Comments (6)

redshift
January 31st, 2008 at 3:36 pm

Αν δεν κάνω λάθος έχει ανακοινωθεί ήδη εξομοιωτής σκι που θα εκμεταλλεύεται το balance board. Wiimote και nunchuck θα παίζουν τον ρόλο των μπαστουνιών (ή πως αλλιώς λέγονται) στο σκι.

ispofacto
January 31st, 2008 at 7:55 pm

OK σε περιμένω μόλις βγει! :)

John
January 31st, 2008 at 11:00 pm

το θέμο τον αντέχει?

http://www.wikispecs.org the biggest project in the history of internet

zetas125
February 1st, 2008 at 2:50 pm

Εντάξει είναι τρομερό…Τώρα πρέπει να κάνω χώρο στο δωμάτιο!

john
May 31st, 2008 at 11:29 pm

kai poso kanei to wii fitness?

gina123
July 8th, 2009 at 3:46 pm

Εγω προτιμώ το ΕΑ Sports Active.Τα έχω αγοράσει και τα δυο και συνιστώ ανεπιφύλακτα σε οποιον θελει να αγοράσει το ΕΑ Sports Active. Πολύ πιο ολοκληρωμένο από το Wii Fit!