Απίστευτη διαφήμιση!

Published by ispofacto in Food, General, Misc, Various

pizza 

Και εκεί που νομίζεις ότι τα έχεις δει όλα σε διαφημίσεις, εμφανίζονται διαφημίσεις αρκετά πρωτότυπες που σίγουρα σε πείθουν ή αλλιώς τουλάχιστον σε …αηδιάζουν! Και εξηγούμαι γιατί: Φανταστείτε λοιπόν ότι έχετε παραγγείλει μία πίτσα και ήσυχα και ωραία την απολαμβάνετε.

Pizza 1

Αρχίζουν σιγά σιγά λοιπόν τα κομμάτια της πίτσας να λιγοστεύουν. Όλα ωραία μέχρι εδώ.

Pizza 2

Εκεί λοιπόν που έχετε τελιώσει την πίτσα, βλέπετε τον χειρότερο φόβο κάποιου που παραγγέλνει fast-food: μία κατσαρίδα στην πίτσα! Το απόλυτο μπλιαχ! Αηδιάζετε και είστε έτοιμοι να κάνετε εμετό!

Pizza 3

Μια προσεκτικότερη παρατήρηση όμως αποκαλύπτει το εξής απίθανο: Πρόκειται για μια διαφήμιση ενός τύπου που αναλαμβάνει την εξόντωση κατσαριδών aka κατσαριδοκτόνο συνεργείο καθαρισμού! Το μόνο σίγουρο λοιπόν εκτός από τα αρχικά νεύρα για την κακόγουστη αυτή διαφήμιση είναι ότι θα πάει κατευθείαν το μυαλό σας σε αυτόν αν έχετε ποτέ τέτοιο πρόβλημα. Το επίσης σίγουρο είναι ότι ο τύπος πλήρωσε πολλά λεφτά για την εν λόγω διαφήμιση την πιτσαρία…!

Pizza 4

Comments (7)

coolplatanos

Αληθινή ή πλαστική η κατσαρίδα μα την αλήθεια η εν λόγω πιτσαρία θα με έχανε οριστικά σαν πελάτη, ενώ τον κατσαριδοκτόνο τύπο δεν θα ήθελα ούτε να τον δω στα μάτια μου! Με το που θα έβλεπα την κατσαρίδα θα ήταν τέτοιος ο πανικός μου που αποκλείεται να συγκρατούσα τα στοιχεία του. ΤΟ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ! την οποία θα κουκούλωνα βιαστικά στο κουτί και θα την μετέφερα πέντε κάδους παραπέρα από το σπίτι μου! :-)

February 13th, 2008 at 9:14 pm

seekerwh

kai an fas prwto to kommati me thn katsarida meta pws synexizeis?

February 13th, 2008 at 10:19 pm

dimitris_s

Μιλάμε θα πήγαινα στη πιτσαρία και αν δε τους πλάκωνα όλους στο ξύλο, τότε θα τους έβαζα να φάνε μερικές πραγματικές κατσαρίδες… Άθλια διαφημιστική μέθοδος. Η ουσία της διαφήμισης είναι να ωφελεί και αυτόν που θα βάλει τη διαφήμιση αλλά και τον διαφημιζόμενο. Εν προκειμένω, σε καμία περίπτωση δεν ωφελείται ο πρώτος, αφού standard κάποιος λογικός δε πρόκειται να ξαναγοράσει pizza από’ κει, και επίσης, προσωπική μου άποψη, έτσι για το γαμώτο ακόμη κι αν είχα ποτέ πρόβλημα με κατσαρίδες, δε θα πήγαινα σε αυτόν.

Επίσης η pizza φαίνεται και ψιλομάπα… Mπλιαχ…

February 13th, 2008 at 10:26 pm

EuphangeL

Καλά ρε γαμώτο είστε τόσο χαζοί για να πιστεύεται οτι η κατσαρίδα εκεί είναι σε 3 διαστάσεις και ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ; Α ρε Έλληνα μια ζωή το μόνο πράγμα που σε νοιάζει είναι να εντυπωσιάσεις με την άποψή σου.

February 13th, 2008 at 10:44 pm

Yanna

Πω,πω, έλεος… Πρέπει να είσαι πολύ καμένος για να “τσιμπήσεις” μ’ αυτό το πράγμα. Τι μαλακίες πάνε και φτιάχνουν για να διαφημιστούν, απορώ δηλαδή…

February 13th, 2008 at 11:44 pm

Nikolas

Χοντρή μαλακία! Ποιός είναι ο διαφημιστής, ο José Luis Torrente;!

February 14th, 2008 at 5:02 pm

EuphangeL

Τόσο ξεραήλα και ξενέρωμα διαβάζει αυτό το blog? Εγώ την βρίσκω έξυπνη και κάφρικα γαμάτη:p Την προτιμώ από άλλο είδους βαρετών διαφημήσεων που στόχο έχουν να κάνουν τον εγκέφαλο κομπόστα και δεν είναι και φιλικές προς το περιβάλλον ;)

February 18th, 2008 at 11:55 pm

Leave a reply