Far Cry, the movie…δυστυχώς!

Published by stelabouras in Cinema, Gaming, Tech, Videos

far-cry-the-movie 

Με το που είδα το trailer της ταινίας που βασίζεται στο γνωστό video game “Far Cry”, προσπαθούσα να πείσω τον εαυτό μου πως επρόκειτο για κακόγουστη φάρσα. Δυστυχώς όμως δεν είναι!

Αν και οι πρωταγωνιστές είναι γνωστοί ηθοποιοί (Emmanuelle Vaugier / Til Schweiger), παρόλα αυτά η υπόθεση της ταινίας δεν είναι άλλη από μια απλή action movie με όχι-και-τόσο-έξυπνες ατάκες (κλασσικό παράδειγμα από το trailer: “Is that your gun?…”).

Δείτε και εσείς το trailer και πείτε μας την γνώμη σας, πάντως δεν θα έδινα τα λεφτά μου για κάτι τέτοιο…Τώρα φυσικά θα μου πείτε, ποια ταινία που βασίστηκε σε video game βγήκε καλή; (και το ανάποδο)…Τα συμπεράσματα δικά σας!


Comments (7)

Petrakeas
February 16th, 2008 at 4:11 pm

Το Alien Vs Predator το οποίο βγήκε από το παιχνίδι, το οποίο όμως βγήκε από τις ταινίες ήταν καλό.. ερμ μπερδεύτηκα… δε μετράει αυτό!

Βασικά, σιγά το σενάριο που είχε το Far Cry για να γίνει και ταινία…

homunculus
February 16th, 2008 at 7:03 pm

Η ταινία είναι του Uwe Boll… Νομίζω δεν θέλει άλλο ψάξιμο…

Oneiros
February 16th, 2008 at 8:17 pm

Τι περίμενες; Το Far Cry είναι εξαιρετικό fps, αλλά όπως τα περισσότερα (με εξαιρέσεις, πχ Prey), δεν έχει ούτε καλογραμμένους και well defined χαρακτήρες, ούτε πλοκή. Το Tomb Raider I
κάπως και περισσότερο το Hitman ήταν decent vgm’s. Δεδομένου του budget, ούτε το AvP με χάλασε (κι είχε και Henriksen, who rocks in general).
Νομίζω ότι όσο περνάει ο καιρός θα βλέπουμε περισσότερα και καλύτερα, αλλά φυσικά θα υπάρχουν και τα flops. Δες πόσο εξελίχτηκαν τα comic book movies σε μιά δεκαετία μέσα, ιδίως για μιά γενιά όπως η δική μου που θυμόταν μόνο τα παλιά Superman. Απλά το genre περιμένει τον Brian Singer του, κι αυτός προφανώς δεν είναι ο Boll.

drbaderis
February 17th, 2008 at 3:56 pm

Ένα είναι το fps που το σενάριο του σηκώνει να γίνει σοβαρή scifi ταινία(και τριλογία άμα λάχει) και λέγεται HALF LIFE.(Άντε και το Halo για να δούμε το ringworld).

skoumas
February 17th, 2008 at 4:50 pm

Lol…..milame gia poli fthinia.

Ase poy den vrika kai to game endiaferon pote. Ti na ta kaneis ta grafika xoris kalo senario

Petrakeas
February 17th, 2008 at 6:32 pm

@drbaderis συμφωνώ αν και το σενάριο του Half Life 2 έχει πάρα πολλά κοινά με το “war of the worlds”. Ειδικά τα striders…

drbaderis
February 18th, 2008 at 1:36 am

Ναι, το half life 2 είναι επηρεασμένο από το war of the world και το πρώτο half life από το διήγημα the mist του King (που έγινε φέτος τρομερή ταινία).