I’m F*cking Matt Damon

Published by Petrakeas in Cinema, Misc, Television, Videos

snap743 

Ο παρουσιαστής Jimmy Kimmel έκανε πλάκα πολλές φορές στον Matt Damon, αφού πάντα στο τέλος της εκπομής του έλεγε ότι δεν υπάρχει χρόνος για μιλήσει ο Matt Damon. Το αποκορύφωμα ήταν όταν κάλεσε τον Matt Damon στην εκπομπή του. Δείτε τα 2 πρώτα video και θα καταλάβετε…

Ο Matt Damon τα πήρα άσχημα και άρχισε να βρίζει. Αλλά μετά έγραψε με την πρώην κοπέλα του παρουσιαστή ένα… τραγούδι. Δείτε το τρίτο video! Και ο παρουσιαστής ως απάντηση στο τραγούδι, έφτιαξε ένα δικό του στο οποίο χρησιμοποίησε τις γνωριμίες του. Δείτε το τέταρτο video. Στο video clip αυτό συμμετέχουν: BRAD PITT – HARRISON FORD – JOAN JETT – ROBIN WILLIAMS – DON CHEADLE – MEAT LOAF – PETE WENTZ – DOMINIC MONAGHAN -MACY GRAY – PERRY FARRELL – LANCE BASS – HUEY LEWIS – JOSH GROBAN – CHRISTOPHER MINTZ-PLASSE – JOEL MADDEN – BENJI MADDEN – DICKY BARRETT – REBECCA ROMIJN – CHRISTINA APPLEGATE – CAMERON DIAZ

Παρακάτω ακολουθούν συγκεντρωμένα τα 4 video!! Μιλάμε πολύ γέλιο. Δείτε τα. Αξίζει!

Comments (8)

SPiTFiRE
March 4th, 2008 at 4:14 pm

hahahahaahah ε τους μ**άκες:p

Iiliaskount
March 4th, 2008 at 4:36 pm

I am F****** Brad Pitt.

Γιώργος Μαργαρίτης
March 4th, 2008 at 6:42 pm

Καιρό είχα να γελάσω τόσο πολύ!!

Ρε τσαμερικάνοι!

Dr
March 4th, 2008 at 7:08 pm

Τρελό γέλιο :D:D:D
Ειδικά στο πρώτο βιντεάκι, η αντίδραση του mat είναι κάτι παραπάνω από διασκεδαστική :D

stelabouras
March 4th, 2008 at 7:41 pm

Στα παραπάνω videos, να προσθέσω και αυτό! :P

themos
March 4th, 2008 at 7:57 pm

Χεχε πολύ καλά τα βιντεάκια! Αν και διάβαζα ότι ο Kimmel δήλωσε πως ήξερε ο Matt Damon για το τι θα γινόταν όταν θα ερχόταν καλεσμένος στο σόου.

DaNaH
March 4th, 2008 at 11:27 pm

Χαχαχαχαχα!!!! Πολύ αστεία τα βρήκα τα βιντεάκια! Δεν περίμενα πως θα έκαναν τέτοιες πλάκες οι σταρ μεταξύ τους.

Όσο για το τελευταίο σχόλιό σου Θέμο, φαίνεται πως όλα τα βιντεάκια είναι στημένα και πιο πολύ απ’όλα φυσικά το τελευταίο. My best guess? O Mat Damon είναι φίλος με αυτόν τον παρουσιαστή και έκαναν τον χαβαλέ τους με απώτερο σκοπό την τηλεθέαση. Ταυτόχρονα διαφημίστηκαν όλοι αυτοί οι ηθοποιοί, τραγουδιστές κλπ καθώς και το Bourne Ultimatum!!

Οφείλω να ομολογήσω πως εάν έβλεπα μόνο το πρώτο βιντεάκι πιθανόν να με είχε ξεγελάσει η αντίδραση του Mat Damon στο τέλος, αλλά σε συνδιασμό με τα υπόλοιπα βιντεάκια πιστεύω πως οι παραπάνω σκέψεις μου είναι σωστές. :)

tompap
March 8th, 2008 at 12:49 pm

Ο Jimmy Kimmel ειναι μεγάλο νούμερο, εχω δει τα παλια του shows που εκανε ( the man show).