Children of Men, TV Series!

Published by ispofacto in Cinema, Television

children_of_men 

Το Children of Men είναι ένα γνωστό μυθιστόρημα επιστημονικής φαντασίας από την συγγραφέα P.D. James. Πριν λίγο καιρό μάλιστα είχε μεταφερθεί και στον κινηματογράφο. Η ομώνυμη ταινία παρόλο που δεν γνώρισε μεγάλη επιτυχία ήταν κατά τη γνώμη μου μία από τις πιο αξιόλογες ταινίες της χρονιάς.

Το σενάριο μιλάει, για όσους δεν γνωρίζουν, για τις επιπτώσεις στη ζωή γενικότερα όταν οι άνθρωποι δεν χρειάζεται να είναι υπεύθυνοι για μία επόμενη γενιά γιατί πολύ απλά δεν θα υπάρξει. Το pilot της σειράς γράφεται από τον David Eick που έχει στο ενεργητικό του και το Battlestar Galactica, οπότε μπορούμε να αναμένουμε μάλλον πολύ καλά αποτελέσματα! Ο χρόνος θα δείξει…

Comments (6)

e-mytilinios
March 28th, 2008 at 5:55 pm

Από τις πιο ωραίες ταινίες που έχω δει τα τελευταία χρόνια! Ελπίζω κι εγω η σειρά να είναι πολυ καλή!

drbaderis
March 28th, 2008 at 8:57 pm

To σύμπαν του Children of Men με σεναριογράφο αυτόν της καλύτερης scifi σειράς της τελευταίας δεκαετίας. Ξέρώ από τώρα τι θα παρακολουθώ τα επόμενα χρόνια μετά το τέλος του Battlestar Galactica!

Stella
March 29th, 2008 at 1:20 am

To “The Children Of Men” γράφτηκε από ΤΗΝ Phyllis Dorothy James (δεν είναι Ο!), Βρετανή crime fiction συγγραφέα, η οποία έχει χριστεί Βαρώνη Τζέιμς του Χόλαντ παρκ από την Ελισσάβετ, και είναι θεσμός στη χώρα της. Είναι εξαιρετική στο είδος της, είναι 88 χρονών και γράφει ακόμα, και τα καλύτερα της είναι The Black Tower, The Lighthouse, A Certain Justice κλπ. Αν διαβάσετε δε το βιβλίο The Children Of Men, θα δείτε ότιο είναι σαφώς ανώτερο από την ταινία!

Stella
March 29th, 2008 at 1:22 am

Αλήθεια, το ψευδώνυμο ispofacto είναι επίτηδες λάθος; Γιατί το σωστό είναι iPSo facto…

ispofacto
March 29th, 2008 at 10:18 am

Thanks, Stella, το λάθος άρθρο διορθώθηκε… :)
Ναι,είναι επίτηδες λάθος…

fractalbit
March 29th, 2008 at 4:48 pm

Μου δώσατε την αφορμή να δω την ταινία η οποία είναι πράγματι πολύ καλή. Άραγε το serial θα έχει ενδιαφέρον για εμάς που έχουμε δει την ταινία; Χλωμό το βλέπω…