Adobe Photoshop Express Beta Screencast

Published by stelabouras in Internet, Multimedia, Software, Videos

adobe-photoshop-express-beta 

Αντί να παρουσιάσω με κείμενο και screenshots το νέο online web-app της Adobe, “Photoshop Express“, αποφάσισα να κάνω ένα μικρό screencast που συνοψίζει τα χαρακτηριστικά της εφαρμογής μέσα σε περίπου 8 λεπτά.

Το video είναι διαθέσιμο και σε HD mode (μόνο μέσα από το website του Vimeo) και μπορείτε να μεταβείτε σε SD απλά κάνοντας click στο αντίστοιχο button. Αν και το Vimeo “έφαγε” τα τελευταία 5 secs της παρουσίασης, δεν κόπηκε κάποια σημαντική πληροφορία, παρά μόνο οι χαιρετισμοί (και η ημερομηνία κυκλοφορίας του επόμενου επεισοδίου του Wiggler vidcast).

Enjoy!


Comments (2)

SebKom
April 5th, 2008 at 3:55 am

Σε σύγκριση με το flickr τί λέει; Mε ενδιαφέρει κυρίως το κομμάτι του σχολιασμού και της ευκολίας του να εισάγεις τις φωτό σου σε κάποιο blogpost/forumpost σου…

stelabouras
April 7th, 2008 at 2:26 am

Το κομμάτι της εισαγωγής των φωτογραφιών / album είναι εύκολο αν και ο κώδικας που παρέχεται και για τα δύο είναι απλά HTML tags και όχι flash slideshows για τα albums (όπως θα περίμενε κανείς από την Adobe). Εάν κάποιος τώρα θέλει να εισάγει στο site του photos που έχει ανεβάσει άλλος χρήστης, δεν μπορεί (καθώς τέτοιο functionality δεν παρέχεται), μπορεί ωστόσο να εισάγει το αντίστοιχο album που διατίθεται ελεύθερα από τον χρήστη.

Σχολιασμός (comment system) δεν υπάρχει, at least σε αυτή την έκδοση, εκτός από τα captions που βάζει ο χρήστης που ανεβάζει τις φωτογραφίες.