Δεν πάμε καλά…

Published by ispofacto in General

natalie-portman-devendra-banhart 

Και εκεί που νομίζεις ότι υπάρχουν ακόμα λογικές stars, όπως η Natalie Portman, ξαφνικά βλέποντας την καινούρια της επιλογή πραγματικά αναρωτιέσαι για τα κριτήρια που έχουν οι γυναίκες όσον αφορά την επιλογή του άλλου μισού. Τελευταία λοιπόν, κυκλοφορούν φωτογραφίες της που τη δείχνουν παρέα με τον..γοητευτικό κύριο της διπλανής φωτογραφίας.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες ο τύπος είναι μουσικός, της έχει γράψει τραγούδι για το charity cd της και η ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει στο καινούριο του videoclip! Προφανώς τα παραμύθια του ευαίσθητου-τραγουδοποιού-στιχουργού hippie πουλάνε ακόμη…

Πραγματικά όμως δεν μπορώ να το καταλάβω… Αν θέλετε να δείτε και άλλα παραδείγματα του ανησυχητικού αυτού φαινομένου που παίρνει μεγάλες διαστάσεις μπορείτε να πάτε στην ομώνυμη σελίδα:Hot Chicks With Douchebags.

Comments (13)

kavaliotis
April 11th, 2008 at 12:09 am

Χωρις να θελω να σε θιξω προσωπικα, για αυτο και θα μιλησω στον πληθυντικο για να βαλω και μενα στο παιχνιδι, ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ?! Φιλε αν ητανε οι γυναικες να μας θελουνε για την ομορφια μας, θα ζουσαμε μονοι μας σε ολη μας την ζωη! Η γυναικα αλλωστε ειναι γνωστο οτι ερωτευεται εγκεφαλικα… Και δεν ειναι θεμα του αν ειναι σταρ ή οχι… Τωρα κατι ζευγαρια στυλ Μπραντ Πιττ-Αντζελινα ΤζολΙ, ειναι καθαρα θεμα μαρκετινγκ. Αυτοι μπορει να μισιουνται σαν εχθροι αλλα για χαρη της δημοσιοτητας και του κασε τους, να κανουνε και παιδια και να μεινουν και για ολη τους την ζωη μαζι! Αλλωστε δεν βλεπονται και ποτε, λειπουν ολη μερα σε αλλες χωρες για γυρισματα κτλ…

Jimbo
April 11th, 2008 at 12:16 am

Σου χω πληροφορίες… Ο τύπος λέει είναι manorexic( man anorexic) και όλες είναι alternative (my ass) γκομενίτσες τρελαίνονται…

ΕΛΕΟΣ!

coolplatanos
April 11th, 2008 at 12:51 am

Τους βγαίνει το μαμαδέ… Πάντως αν δεν ήταν ανορεξικός δεν μπορείς να πεις ότι είναι και χάλι μαύρο αν συμμάζευε λίγο το μαλλί του. Μάλλον κακομοίρης μοιάζει παρά χίπυ :-)

coolplatanos
April 11th, 2008 at 12:52 am

Εννοώ στις γυναίκες βγαίνει το μαμαδέ όταν ερωτεύονται τέτοιους τύπους.

Sugar
April 11th, 2008 at 1:11 am

@kavaliotis Amen, lad.

John
April 11th, 2008 at 2:00 am

ρε παιδιά αυτός ο τύπος είναι άπλυτος και άθλιος αν είναι δυνατόν !! τον παρατηρίσατε να δείτε ? ροζ γυαλί και για πανωφόρι έχει μία χλένη !!
άσε την τσάντα με τα λουλουδάκια

kavaliotis
April 11th, 2008 at 2:08 am

@John

ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥ! Αυτος τουλαχιστον εχει βγαλει γκομενα την Natalie Portman, εσυ τι εχεις κανει?! ;-)

Και επαναλαμβανω για να κλεισω το θεμα, ας κοιταμε πρωτα τα μουτρα μας και μετα να χαρακτηριζουμε τον καθενα…

xpan
April 11th, 2008 at 9:31 am

είναι γνωστό οτι οι γυναίκες ερωτευονται είτε απο συμφέρον (όπως και οι άντρες μερικές φορές) είτε επειδή το έτερον μοιάζει στον μπαμπά τους (όπως αντίστοιχα και οι άντρες επειδή μοιάζει στη μαμά τους).

Πάω στοίχημα οτι ο μπαμπάς της Νάταλι δεν ήταν καλύτερος απο αυτόν…

Ομολογώ βέβαια οτι οι άντρες είναι πιο προβλέψιμοι στις επιλογές τους. Μερικές φορές οι γυναίκες με εντυπωσιάζουν (αρνητικά) όσον αφορά την επιλογή του έτερου.

dfs
April 11th, 2008 at 12:53 pm

+1 στον καβαλιώτη…

John
April 11th, 2008 at 1:07 pm

@kavaliotis

Κοίτα αν αυτή είναι ανώμαλη τη να κάνω εγώ ?
μάλον αυτή δεν είχε δεί τα μούτρα του.

και κάτι άλλο , ποιός σου είπε εσένα αν τα μούτρα μου είνα σαν τα δικά σου που απο την αρχή αυτό λές αν “έχουμε” δεί τα μούτρα μας στον καθρεύτη ?

EuphangeL
April 11th, 2008 at 4:24 pm

Μαγκιά του. Αν τις θεωρούσατε τόσο χαζές και κακόγουστες δεν θα σας ένοιαζε γιατί αφού είναι έτσι δεν θα τις θέλατε στο πλευρό σας;p

zetas125
April 11th, 2008 at 10:22 pm

Ας όψεται που έχουμε δυο κεφάλια…. αλλιώς….! :p

TeddyBoy
April 12th, 2008 at 2:55 pm

Αν υπήρχαν emo στα 80s κάπως έτσι θα έπρεπε να ήταν!