Iron Man

Published by stelabouras in Cinema, Videos

ironman_teaser 

Χθες πήγα με τους άλλους δύο της παρέας στην τελευταία ταινία της Marvel που βασίζεται στο ομώνυμο comic, Iron Man. Αν και δεν έχω διαβάσει ούτε ένα τεύχος του Iron Man, παρόλα αυτά μπορώ να πω ότι είναι ένας από τους πιο cool superheroes!

Ο ηθοποιός, Robert Downey Jr., που τον πρωτοείδα πρόσφατα στο Zodiac, ήταν κατάλληλος για τον ρόλο, διαθέτοντας μεγάλες δόσεις humor αλλά και στιγμές που ήταν απλά …cool!

Το όλο design των gadgets, της στολής του ήρωα και της καταπληκτικής φωτεινής συσκευής στο στέρνο του, έδιναν μια τελείως tech πνοή στην ταινία που θα ενθουσίαζε τους απανταχού ηλεκτρολόγους και πληροφορικούς! Στα παραπάνω να προσθέσω τα ιδιωτικά αεροπλάνα, τα γρήγορα αυτοκίνητα (Audi R8), τις όμορφες γυναίκες, το δυνατό soundtrack και τις εναέριες μάχες που ολοκληρώνουν την εικόνα μιας αρκετά καλής action movie που λογικά θα έχει και συνέχεια!

Σημείωση: Η σκηνή στο παρακάτω trailer που ο ήρωας “ντύνεται” με την στολή του Iron man, θυμίζει αρκετά το Starcraft 2 Cinematic video, δεν βρίσκετε;

Comments (2)

Pythagoras
May 3rd, 2008 at 9:37 pm

Hell, It’s About Time…

http://Weddingplanningtips7.soup.io
August 31st, 2013 at 10:49 pm

It is okay to have drive and ambition but do not
set the expectation that you deserve to be
in management shortly after graduating from university. Whilst
you will probably use a Chinese account whilst here, it also
pays to have a card with you from back home. For example, during the global economic
crisis of 2008, many savers lost money parked
in offshore bank accounts in some destinations such as Iceland.