Just Like We Dreamed It

Published by Petrakeas in Cinema, Television, Videos

snap783 

Πήγα στις διακοπές του Πάσχα στο Παρίσι και στη Disneyland, η οποία γιορτάζει 15 χρόνια στην Ευρώπη. Οπότε είχε μία εορταστική παρέλαση, η οποία δεν περίμενα να μου αρέσει γιατί την είχα δει και πιο μικρός. Ωστόσο η “μαγεία” του χώρου, όλοι οι χαρακτήρες της Disney: καλοί, κακοί, τα ζευγάρια, παράξενα πλάσματα σου δημιουργούν μία παράξενη αίσθηση!

Βρήκα στο youtube ένα βιντεάκι που δείχνει διάφορους χαρακτήρες από τον κόσμο της Disney, ενώ από πίσω παίζει το κομμάτι “Just Like We Dreamed It” που γράφτηκε για την παρέλαση. Δεν μπορώ να πω ότι είμαι τόσο fan των cartoon της disney, αλλά βλέποντας το βίντεο συνειδητοποίησα πόσο μας έχουν επηρεάσει όλους σε μικρότερη ηλικία.

Comments (4)

Γιώργος Μαργαρίτης
May 3rd, 2008 at 6:22 pm

Παραδοσιακό Πάσχα δηλαδή… καλά ρε Πάσχα βρήκες να πας στην Disneyland?!

Petrakeas
May 3rd, 2008 at 9:18 pm

Πήγα πριν το Πάσχα. Disneyland πήγα Μεγάλη Δευτέρα!

TeddyBoy
May 3rd, 2008 at 9:56 pm

Πριν πάω, μια φίλη μου είχε πει ότι το highlight της Eurodisney είναι η παρέλαση.

Εγώ τότε την κορόιδευα γιατί μου φαινόταν έντελώς χαζομάρα. Όταν όμως πήγα και την είδα ..αναθεώρησα!

Topdim
May 5th, 2008 at 11:57 am

Φίλε καλά έκανες και πήγες, έως τώρα έχω πάει δυο φορές, μια με την κοπέλα μου (πολύ ρομαντική φάση) και μια με την κοπέλα μου και παρέα και δεν το έχω μετανιώσει καθόλου, είναι απλά εκλεκτικά, η μόνη διαφωνία μου είναι ότι στα διάφορα πάρκα, πρώτα ακούγονται τα Γαλλικά και μετά τα Αγγλικά, βέβαια για τους Γάλλους λογικό, αφού είναι στην χώρα τους. Τώρα θέλω να πάω και στης Αμερικής, αλλά έχουμε ακόμα καιρό για εκεί.