Popfly Game Creator

Published by stelabouras in Gaming, Internet, Tech, Videos

popfly-game-creator 

Σε μια προσπάθεια της Microsoft να προωθήσει την πλατφόρμα SilverLight στην κοινότητα των games και να προσπαθήσει έτσι να “χτυπήσει” την αντίστοιχη κυριαρχία του Flash στον χώρο, ανακοινώθηκε πριν λίγες μέρες το Popfly Game Creator.

Το online αυτό εργαλείο είναι μέρος του Popfly, ενός μεγαλύτερου mashup creator που δίνει την δυνατότητα σε κάθε χρήστη με Live credentials, να δημιουργήσει τα δικά του mashups και webpages, visually, χωρίς να απαιτείται γνώση προγραμματισμού ή συγγραφή κώδικα. Το νέο κομμάτι, Popfly Game Creator, προσπαθεί να κάνει το ίδιο στον τομέα των mini-games.

Είμαι περίεργος να δω πως θα ‘αγκαλιάσει’ την κίνηση αυτή η κοινότητα των indie developers που ασχολούνται κυρίως με flash και offline tools για την δημιουργία των games τους. Ένα online και in-browser εργαλείο για δημιουργία games ξενίζει, παρόλα αυτά, όπως μπορείτε να δείτε και στο παρακάτω video, είναι αρκετά εύκολο και φιλικό προς αυτούς που ξεκινούν ως αρχάριοι game developers!


Comments (5)

skoumas
May 9th, 2008 at 9:27 pm

paparakia ine ola auta.

marketing.

Petrakeas
May 9th, 2008 at 9:51 pm

@skoumas για το marketing δεν ξέρω, αλλά για τα @@ράκια συμφωνώ!

MrSato
May 10th, 2008 at 10:24 pm

Τις τελευταίες μέρες τυχαία παρατήρησα πως ενώ στο πεσταόλα οι rss reeders πολλάπλασιάστηκαν, στο wiggler μειώθηκαν κατά περίπου 200(δεν θυμάμαι).. Eίχε γίνει κάποιο λάθος στους συνδρομητές του Τιτάνα και το διόρθωσε? Δεν μπορώ να βρω άλλη εξήγηση, διότι η αύξηση είναι εξωπραγματική… Η δική σας μείωση είναι πάλι παράξενη..

Petrakeas
May 11th, 2008 at 2:59 am

@MrSato το παρατήρησα και γω.. Καμιά φορά το feedburner δείχνει ό,τι να ‘ναι ή αν μπει ή βγει κάποιο rss σε toolbar, τότε αυξάνονται ή μειώνονται απότομα τα νούμερα.

MrSato
May 12th, 2008 at 4:36 am

Χθές έγραφε 400+ και σήμερα είναι 700.. Ότι να’ναι…