Live TV για το iPhone;

Published by ispofacto in General

iphone3g 

Σύμφωνα με τη γαλλική σελίδα LeMatin, το iPhone 3G θα κυκλοφορήσει τον Ιούνιο και θα έχει Live TV δυνατότητες από τη Vodafone. Παράλληλα, αναφέρει ότι θα έχει πολύ καλύτερο επεξεργαστή, δυνατότητες για βίντεο κλήση, υπονοώντας δηλαδή ότι θα έχει 2 κάμερες αλλά και το γνωστό GPS. Ελπίζω η εδώ Vodafone, να προσφέρει επίσης δυνατότητες Live TV και να μην βρεθούμε ακόμη μία φορά παραγκωνισμένοι σαν χώρα.

Απ’ότι φαίνεται πάντως όταν κλείνεις συμφωνίες σε πάρα πολλές χώρες με πολλές εταιρείες κινητής τηλεφωνίας δεν είναι εύκολο να συγκρατήσεις τα leaks, ακόμα και για την Apple. Πολύ σύντομα θα μάθουμε αν όλα αυτά είναι αληθινά ή είναι τρελά speculations…

Comments (2)

Amaddor
May 16th, 2008 at 3:59 am

Na kanoun toumpes… Den lew, ola kala ta ths apple, alla na parakalas gia wewantapplegreece.com, na vgazei to i-phone kai na tous parakalas na to agoraseis, logiko einai na thn vlepoun kapws. Exw thn entypwsh otan tha kykloforhsei to neo iphone, sthn ellada tha erthei to prohgoumeno montelo! Proswpika exw mac, ekana kai allous 4-5 filous na paroun mac alla ntaks, to exoun kseftylisei teleiws.

Einai tragiko na vlepeis oures eksw apo katasthmata gia na agorasoun prwtoi to proion! Kakomoirhdes einai kai ekeinoi pou parakalan gia na agorasoun episis kapoio proion (vlepe iphone). Mh swsei kai to ferete, apo antidrash kai mono tha parw kinhto me windows! Papares! oust…

j.Silver
May 16th, 2008 at 12:59 pm

Έστω ρε παιδιά και να το φέρουν το iphone στην Ελλάδα με 3G, Live tv και τασχετικά.. η καλή μας Βουδαφόν θα μας ζητήσει να πουλήσουμε το σπίτι και να βάλουμε υποθήτη το αυτοκίνητο για να το αγοράσουμε πια!!
Έχει γίνει σαλος με τις φήμες περί κυκλοφορίας του, που θα μας φέρουν το 16GB εδώ (γιατί τα 16 και τα 32GB φημολογείτε ότι θα έρθουν στην Ελλάδα) και θα δώσουμε 900€ στο πρόγραμμα 15.000 της βόνταφον με πάγιο 315€το μήνα για να έχουμε ένα καταραμένο iphone.. από την στιγμή που μπορείς να το προμηθεύτεις με 400€ το πολύ από το εξωτερικό!!
Τέλος πάντων, ας έρθει το κακόμοιρο εδώ μωρε και μετά τα συζητάμε αυτά.. αλλά αν βρει το δρόμο να έρθει!!:P