Gmail Labs, νέα χαρακτηριστικά για όλους

Published by stelabouras in Internet, Software

gmail-labs-new-features 

Αρκετοί είναι αυτοί που περνούν την μέρα τους μπροστά από το web interface του Gmail, απαντώντας και στέλνοντας emails, κάνοντας chat στο gtalk και περιμένοντας για νέα μηνύματα.

Αν η όλη εμπειρία του Gmail interface έχει αρχίσει να κουράζει και να φαίνεται βαρετή, η ομάδα των Gmail labs είναι εδώ για να διώξει την ανία! Πηγαίνοντας στα “Settings” του λογαριασμού στο Gmail, οι χρήστες μπορούν να βρουν αρκετά νέα χαρακτηριστικά που λειτουργούν επιπρόσθετα στο Gmail web interface.

Τα νέα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν mini-games όπως φιδάκι, αλλαγές στο chat inteface (avatars στο chat window, απόκρυψη των status messages), mouse gestures και keyboard shortcuts, αλλαγή στις ημερομηνίες, στις υπογραφές και στα fonts και για τους πιο …κολλημένους με το Gmail, έναν blocker 15 λεπτών που προτείνει τον χρήστη να πάει για μια μικρή βόλτα και να ξεκολλήσει επιτέλους από την οθόνη!

Comments (1)

Gmail Labs is uber cool
June 6th, 2008 at 3:38 pm

[...] [via] Tags: gmail, gmail labs, Google, pestaola Σχετικά posts: OReilly Google Hacks Code OnlineMIT Gallery of Hacks Gmail Gmail IMAP Gmail ! rnd = Math.floor(Math.random()*900000)+100; now = parseInt((new Date()).getTime()); burst=”?”+rnd+”:?”; document.write(“”); document.write(“”); [...]