Spore Creature Creator

Published by stelabouras in Gaming, Videos

spore 

Αν και η σημερινή μέρα μπορεί να περιγραφεί από την φρενίτιδα γύρω από το launch του Firefox 3, τα downtimes, τα world records και τα λοιπά, αποφάσισα να ασχοληθώ με κάτι διαφορετικό (ναι, αφού κατέβασα τον Firefox 3) αλλά εξίσου σημαντικό που κυκλοφόρησε σήμερα: Το Spore Creature Creator!

Οι δημιουργοί του Spore αποφάσισαν να δώσουν στους χρήστες την δυνατότητα να δημιουργήσουν τα δικά τους πλάσματα, μήνες πριν την κυκλοφορία του τίτλου (που αναμένεται τον Σεπτέμβριο), ζητώντας από πολύ γνωστά celebrities να δημιουργήσουν τα δικά τους. Ανάμεσα στους γνωστούς δημιουργούς, θα βρείτε τον Carlos Santana, τον Robert Scoble, τον Kevin Rose και άλλους. Το πιο ενδιαφέρον φυσικά είναι πως μπορείτε να κατεβάσετε μια “περιορισμένη” έκδοση του Creature Creator και να δημιουργήσετε το δικό σας ον!

Ο Creature Creator είναι πολύ εύκολος στην εκμάθηση και εξελληνισμένος, χωρίς αυτό να είναι το δυνατό σημείο του (όταν δείτε τα ονόματα στα στοιχεία της βιβλιοθήκης θα με θυμηθείτε) και παρέχει διάφορες ευκολίες μετά την δημιουργία του όντος, όπως την εγγραφή video και το upload στο Youtube, την προβολή διάφορων συμπεριφορών και πολλά ακόμη που με κάνουν να περιμένω με ανυπομονησία το Spore!

Στο παρακάτω video μπορείτε να δείτε την δική μου προσπάθεια!