Do the test!

Published by Petrakeas in General, Videos

snap825 

Do the test! Μπορείτε να δείτε πόσες πάσες έκανε η ομάδα με τα άσπρα; Προσπαθήστε να τις μετρήσετε και θα εντυπωσιαστείτε στο τέλος από το αποτέλεσμα!!

Το video έχει να κάνει με την παρατηρητικότητα των οδηγών… Για δοκιμάστε!

Comments (6)

Nikos Kapsomenakis
June 18th, 2008 at 2:01 pm

To συγκεκριμένο test έχει να κάνει με τον τρόπο που λειτουργεί ο εγκεφάλος μας, Σε όσους από εσάς ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα συνιστώ ανεπιφύλακτα να διαβάσετε την εξαιρετική ανάλυση με τίτλο Human Hardware: You’re Looking, But Are You Seeing?

^^TnT^^
June 18th, 2008 at 3:33 pm

Ε πώς να δω την αρκούδα… αφού το μάτι μου έτρεχε από πίσω την μπάλα.. Τουλάχιστον μέτρησα σωστά τις πάσες :) Αν μας έβαζε αυτούς με τα μαύρα υπήρχε περίπτωση να δούμε την αρκούδα.

Basilakis
June 18th, 2008 at 5:22 pm

Κορυφαίο, ομολογώ…

Petrakeas
June 18th, 2008 at 5:30 pm

@^^TnT^^ καλά ρε! Πέρασε μπροστά σου ολόκληρη αρκούδα που χόρευε κιόλας και εσύ μου λες τώρα δικαιολογίες.. τστστστσ Βασικά παίζει κανείς να μη την έχει δει την αρκούδα!

Για την ιστορία το video θέλει να κεντρίσει την προσοχή των οδηγών στα ποδήλατα, για την αποφυγή ατυχημάτων. Γιατί αν βρεθεί κανένα ποδήλατο μπροστά σου (ενώ οδηγάς αυτοκίνητο) και εσύ πεις:” ε αν ήταν άλλο χρώμα θα το βλεπα και ότι είχα την προσοχή μου στο φανάρι” , θα είναι αργά!!

RemAliPasas
June 22nd, 2008 at 12:44 pm

Εδώ οι οδηγοί αυτοκινήτων δε βλέπουν τις μοτοσυκλέτες (που έχουν και φώτα), θα βλέπουν τα ποδήλατα;;;

Fanis
June 25th, 2008 at 10:08 am

Mi to les prosfata egine atixima me podilati edo stin thes giati o odigos den ton eide!