Η καλύτερη τριλογία που έγινε ποτέ έρχεται remastered σε Blu-ray!

Published by ispofacto in Cinema

godfather-collection 

Ο λόγος φυσικά για το Godfather. Σίγουρα κάποιοι μπορεί να διαφωνήσουν με τον τίτλο του post και να πουν ότι το τρίτο μέρος της σειράς δεν ήταν τόσο καλό όσο τα προηγούμενα. Προσωπικά πιστεύω ότι ήταν αρκετά καλό και γενικά αντιμετωπίζω την τριλογία σαν μία εννιαία ταινία!

Η καινούρια έκδοση λοιπόν θα έχει τον τίτλο: “The Godfather Collection: The Coppola Restoration” και εκτός από τη  Blu-ray έκδοση θα βγει και σε DVD για τους λάτρεις του …παραδοσιακού! Κάθε μία από τις ταινίες έχει γίνει restored ξανά σε επιμέλεια φυσικά Francis Ford Coppola. H συλλογή θα περιέχει καινούρια extras και κάποια από αυτά μάλιστα θα υπάρχουν μόνο στην HD έκδοση.

Όσοι λοιπόν ενδιαφέρονται θα πρέπει να περιμένουν μέχρι της 23 Σεπτεμβρίου για να προμηθευτούν την συλλογή. Η τιμή της θα ανέρχεται στα $119.9!

Comments (3)

MiKe-Dee
July 4th, 2008 at 4:57 pm

Ένας λόγος ακόμα για να αργήσει ο θείος μου να έρθει απο την Αμερική. Τις έχω δει πάνω από 15 φορές και ακόμα δεν τις χορταίνω!

Agorafoviagr
July 5th, 2008 at 12:44 am

Θα συμφωνήσω φίλε μου μαζί σου! Έχω παρακολουθήσει και τις τρεις ταινίες. Οι δύο πρώτες μου άρεσαν περισσότερο, αλλά και η τελευταία, ήταν πολύ καλή. Μιλάμε για μία ταινία στην οποία, παίξανε τρεις ηθοποιοί, με ταλέντο μεγάλο. Μάρλον Μπράντο (αν και δεν τον έχω δει σε άλλες ταινίες, έχω ακούσει πως σε αυτήν έδωσε ρεσιτάλ), Αλ Πατσίνο και Ρόμπερτ Ντε Νίρο. Και ο Αλ Πατσίνο νομίζω πως συνέχισε το ρόλο που έπαιξε στο Νονό, στις ταινίες “Ο Σημαδεμένος” και “Υπόθεση Καρλίτο” (αν θυμάμαι καλά τον τίτλο). Όμως και πάλι μετά από χρόνια, ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο και ο Αλ Πατσίνο βρέθηκαν να παίζουν μαζί στο “Heat”, όπου ο Αλ Πατσίνο είχε το ρόλο του Ντετέκτιβ και ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο ενός πολύ καλού κλέφτη. Φυσικά και ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, έχει παίξει σε ταινίες παρόμοιου περιεχομένου με του Νονού. Η ταινία στην οποία έδειξε με τον καλύτερο τρόπο το ταλέντο του, κατά τη γνώμη μου, είναι στην ταινία “Καζίνο” του Σκορτσέζε. Η εικόνα για τους τυχερούς σε HD οθόνη πρέπει να είναι πάρα πολύ καλή!

vangelakas
October 24th, 2008 at 4:06 pm

Προφανώς οι καινούριες κόπιες είναι τά director’s cut έ;