Σε 4 μήνες λήγει το OEM licensing για τα …Windows 3.11!

Published by ispofacto in Software, Tech

windows311 

Ναι καλά διαβάσατε από πρώτη Νοέμβρη η Microsoft θα σταματήσει τη διάθεση σε OEM κατασκευαστές των Windows for Workgroups 3.11 embedded edition! Μετά δηλαδή από 15 χρόνια! Προφανώς η συγκεκριμένη έκδοση χρησιμοποιούνταν ακόμα σε συγκεκριμένες συσκευές  από εταιρείες. Το ωραίο της υπόθεσης είναι πάντως ότι κάποιες εταιρείες δεν ήθελαν να σταματήσει η διάθεσή του τόσο…σύντομα!

Δεν τολμώ καν να φανταστώ τι θα γίνει με την embedded edition των Windows XP. Προβλέπω να χρησιμοποιείται ακόμη και σε συγκεκριμένες συσκευές στον εποικισμό του…Άρη και της Σελήνης μετά από εκατοντάδες χρόνια! Αν θέλετε να δείτε λοιπόν την ανακοίνωση με περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να ρίξετε μια ματια σε αυτήν την σελίδα!

Comments (3)

asynadak
July 18th, 2008 at 2:00 pm

Πλάκα πλάκα… ο πρώτος υπολογιστής που είχα έτρεχε windows 3.11! Πολύ φάση είχαν!

daynights
July 20th, 2008 at 3:08 am

Ήταν το πρώτο λειτουργικό σύστημα της Microsoft με εικονίδια φακέλους κλπ. Πριν υπήρχε το…..MSDOS. Εγώ ξεκίνησα με τα Win 95. Λίγο τα είχα δει σε ένα φίλο τα 3.11.

kapoios
July 21st, 2008 at 2:07 pm

twra ama sou pw oti se megalo super market pou douleua (mexri persi) ta tamia trexan win95 kai to pc pou elenxane ta tameia etrexe 3.11 8a katalabeis ton logo pou 8a klaine oloi sto IT :p