LevelHead

Published by stelabouras in Gaming, Tech, Videos

levelhead 

Πόσοι από εσάς θυμάστε το Imaginality Unleashed; Ναι, εκείνο το ωραίο πρόγραμμα που είχαμε παρουσιάσει στο όγδοο επεισόδιο του vidcast που χρησιμοποιούσε την camera του υπολογιστή για να δημιουργήσει σκηνές αugmented reality. Από ότι φαίνεται, τα πράγματα εξελίχθηκαν αρκετά από το Imaginality, με αποτέλεσμα να μιλάμε πλέον για ένα παιχνίδι που βασίζεται στην ίδια τεχνική.

Το LevelHead πρόκειται για ένα παιχνίδι που παρουσιάστηκε πριν μέρες στην E3 2008 και, όπως μπορείτε να δείτε και στο video, απαιτεί camera και τρεις ειδικούς κύβους για να μπορείτε να το χαρείτε.

Τοποθετώντας τους κύβους μπροστά από την camera, το παιχνίδι τους μετατρέπει σε μικρά τρισδιάστατα δωμάτια, τα οποία εσείς μπορείτε να μετακινήσετε, κατευθύνοντας τον παίκτη μέσα σε αυτά, από την μία πόρτα στην άλλη, με τελικό σκοπό να βρείτε την έξοδο.

Η φιλοσοφία του παιχνιδιού δεν απέχει και πολύ από μια απλουστευμένη μορφή του Portal, παρόλα αυτά η δυνατότητα άμεσου ελέγχου της θέσης του δωματίου στον χώρο, κάνει το παιχνίδι απίστευτα ενδιαφέρον!

[via]


Comments (1)

kon
August 9th, 2008 at 6:44 pm

WTF