Έπαιξα το Crysis (at last)

Published by Petrakeas in Gaming, Software

asd 

Ξέρω… Έχω μείνει πίσω ένα χρόνο.. ή μήπως όχι.. Νομίζω αυτή είναι η κατάλληλη περίοδος να παίξεις  το Crysis μια και η HD4850, HD4870 κοστίζουν  150 ,210 αντίστοιχα και επιτρέπουν να το παίξετε στο “Very high” σε αναλύσεις 1680Χ1050 και κάτω με καλό frame rate σε DX10.

Ασχολήθηκα λίγο με τις εντολές που δέχεται η μηχανή του και διάβασα το άρθρο στο tweek guides ώστε να το φέρω στα μέτρα μου. Το SP1 των Vista, το patch 1.2 και drivers optimizations καθιστούν την εκτέλεση του Crysis προτιμότερη σε DX10 από DX9 πλέον. Ο βασικός λόγος είναι ότι κάποια από τα εφέ δεν μπορούν να αναπαρασταθούν στο DX9 (πέρα από αυτά που έχει κρύψει η cryteck στη DX9 έκδοση). Ένα από τα εφέ αυτά είναι η μέθοδος που γίνεται το motion blur. Πέρα από το ότι στο DX10 το motion blur γίνεται ανά αντικείμενο (πχ χέρι, ελικόπτερο)γίνεται και με όμορφο ρεαλιστικό τρόπο. Ακόμα και όταν γυρνάς το κεφάλι. Αντίθετα στο DX9 γίνεται μία μείξη των παρελθόντων frames και ζαλίζει λίγο..

Δυστυχώς η εξεταστική δε μου επιτρέπει να το παίξω. Οπότε από Οκτώβρη.. Δείτε λίγα screenshots που έβγαλα από την αρχή του game εδώ.

λίγο blur καθώς στρίβω το κεφάλι μου

ο φακός μου!!

θα αρπάξω τη χελωνίτσα σαν φιλόζωος που είμαι…

…και θα την πετάξω στο νερό :P (καλό το motion blur εδώ!)

Comments (2)

RooF
August 27th, 2008 at 1:39 pm

Εγω ακομα δε το εχω παιξει..να δψ ποτε θα αξιωθω. :P

Zorg
October 1st, 2008 at 10:32 pm

[quote]Ωραίο game.[/quote