Top 15 Battlestar Galactica Quotes

Published by ispofacto in Television

battlestar-galactica1 

Σίγουρα το Battlestar Galactica είναι μία από τις καλύτερες σειρές Sci Fi που έχουν βγει ποτέ. Από όποια πλευρά και να το δει κάποιος: υπόθεση, δράση, ηθοποιοί, effects κτλ είναι προσεγμένο και δημιουργεί ένα τελικό αποτέλεσμα που σίγουρα μπορεί κάποιος να το δει ξανά και ξανά. Πολλοί που το παρακολουθούν έχουν σίγουρα αγαπημένες στιγμές και quotes που τους έχουν μείνει από τη σειρά.

Ποια είναι όμως τα καλύτερα ever; Σίγουρα μια τέτοια λίστα είναι αρκετά υποκειμενική. Ωστόσο τυχαία βρήκα στο net ένα post που τιτλοφορείται “Top 15 Battlestar Galactica Quotes” και ο συντάκτης του έχει κάνει ομολογουμένως αρκετές καλές επιλογές. Ρίξτε του λοιπόν μια ματιά -ή και περισσότερες- και αποφασίστε αν συμφωνείτε ή όχι με τις επιλογές του! Σε περίπτωση που δε συμφωνείται περιμένω comment για καλύτερα quotes!!

ΥΓ: Όποιος από Αθήνα γνωρίζει κάποιο μαγαζί με αφίσες από τη σειρά, ας ρίξει ένα comment επίσης!

Comments (3)

Birch
August 30th, 2008 at 6:10 pm

Φίλε, μιας και είναι η πρώτη φορά που κάνω comment, σου λέω συγχαρητήρια για το blog αυτό. Παρόλο που δε βλέπω BattleStar Galactica, άμα θες να κάνεις κάτι παραπάνω από το να πας στο μαγαζί και να πληρώσεις, μπορείς να ψάξεις και να βρεις High resolution φωτογραφίες ή αφίσες της σειράς από το google, ή από το google image. Απλά ρύθμισε το να βρίσκει μεγάλες εικόνες.

Νικόλας
August 31st, 2008 at 8:17 am

Κλασικά μαγαζιά με αφίσες υπάρχουν στην αρχή της Ακαδημίας, λίγο μετά την πλατεία Κάνιγγος, ανεβαίνοντας δεξιά. έχουν κυρίως αφίσες από ταινίες και έργα τέχνης , αλλά μου φαίνεται ότι μπορείς να παραγγείλεις κάτι που θέλεις.

50ki1.blogspot.com
February 25th, 2009 at 2:36 pm

You have a broken link up here.