Max Payne, killing soon

Published by stelabouras in Cinema, Gaming, Videos

max-payne-poster-2 

Βραχνή φωνή, εικόνες βγαλμένες από ταινία noir και πολύ αίμα. Αυτές είναι μερικές από τις σκέψεις που μου έρχονται στο μυαλό όταν ακούω το όνομα “Max Payne“.

Αδιαμφισβήτητα, και τα δύο παιχνίδια που βγήκαν μέχρι τώρα είχαν καταπληκτική ατμόσφαιρα, κάνοντας τις λέξεις “αστυνομικό thriller” να φαντάζουν λίγες στην περίπτωση του Max Payne game.

Η μεταφορά του τίτλου στην μεγάλη οθόνη, αν κρίνω από τα trailers, καταφέρνει να αποδώσει το ύφος του παιχνιδιού, παρόλα αυτά είμαι περίεργος να δω την εξέλιξη τις ιστορίας, καθώς δεν είμαι σίγουρος αν η μίξη μιας αστυνομικής ιστορίας με στοιχεία μάχης κόλασης – παραδείσου (βλ. Constantine) θα πετύχει τελικά.

Για όποιον ενδιαφέρεται ο τίτλος του background music στα trailer πρόκεται για το “If I was your vampire” του Marilyn Manson και είναι κάτι παραπάνω από καλή επιλογή για ντύσιμο των trailers, kudos στους δημιουργούς.



Comments (4)

Vildanden
September 8th, 2008 at 3:02 pm

Ένα από τα πολλά που μου άρεσαν στα δυο Max Payne είναι ότι, ενώ φλέρταραν με το υπερφυσικό, η ιστορία τελικά δεν είχε τέτοια στοιχεία. Ίσως αυτό να το βοήθησε εν μέρει στη δημιουργία της χαρακτηριστικής του ατμόσφαιρας.

Τώρα για την ταινία….δεν ξέρω… Το trailer είναι ατμοσφαιρικότατο, αλλά η πολύ “δαιμονίλα” ίσως να μην ταιριάζει. Ίδωμεν.

Για το Watchmen έγραψες τίποτε; :-D

SakisK
September 9th, 2008 at 2:19 am

Holy Smokes!!!! Πότε ανακατεύτηκαν οι σατανάδες στο max payne? μάλλον έχω χάσει επεισόδια. Καλή επιλογη του Wahlberg…έχει πονεμένη φάτσα για…Max Payne

apostolos
September 9th, 2008 at 1:29 pm

Θα συμφωνήσω με τον @Vildanden. Είμαι μεγάλος φαν του Max Payne και ανυπομονώ για την ταινία. Ελπίζω να μην είναι καμιά πατάτα τύπου Resident Evil κλπ. Btw κάτι είχα ακούσει και για WoW Movie, αληθεύει?

stelabouras
September 9th, 2008 at 10:17 pm

@Vildanden

Για το Watchmen σχεδιάζω να βγάλω σχετικό post σύντομα

@apostolos

Φυσικά και αληθεύει και από όσο γνωρίζω είναι under production. Περισσότερες πληροφορίες μπορείς να βρείς στα παρακάτω links [1] [2]