GRID 1080p gameplay video

Published by Petrakeas in Gaming, Software, Videos

grid 

Το Grid είναι ένα racing game για PS3, Xbox360 και Pc. Δε θα μιλήσω πολύ για gameplay γιατί δεν είναι και πολύ fan του είδους, ωστόσο τα γραφικά στα replay είναι άκρως εντυπωσιακά, όπως μπορείτε να δείτε στα screenshots και το video που ακολουθεί.

Είχα εγκατεστημένο το FRAPS (πρόγραμμα για windows για να παίρνεις screenshots,videos και fps από τα παιχνίδια) και παρατήρησα μέσα στο φάκελο του ένα video που είχα τραβήξει κατά λάθος από το Grid την ώρα που έπαιζα. Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι αν και η ανάλυση ήταν 1920Χ1200 (λίγο πιο πάνω από 1080p) το video ήταν σταθερό στα 30 frames/sec. Οπότε αποφάσισα να οδηγήσω λίγο ακόμα και να πάρω videos από τα replay. Τα ένωσα και σας παρουσιάζω το αποτέλεσμα. Πάντως σπινιάρει πολύ εύκολα και ήταν δύσκολο να το ξεκινήσω και να πάει στην ευθεία! Αλλά στις χειροφρενιές τα πήγα καλά..

Το video στο vimeo είναι 720p (αν ενεργοποιήσετε το HD). Ωστόσο έφτιαξα μια μικρότερης διάρκειας έκδοση του video σε 1080p σε αρχείο mp4 (Η.264 High profile level 4.1, όπως στα bluray) στα 92ΜΒ. To video δεν παίζει καλά σε vlc και quicktime αλλά παίζει άψογα σε PowerDVD8, nero showtime και media player (αν έχετε τα codecs). Αν έχετε καλή σύνδεση και πρόσφατη CPU αξίζει να το δείτε καθώς δεν έχει καμία σχέση με την έκδοση στο Vimeo.

Δείτε το video στο Vimeo

Διαβάστε το υπόλοιπο post μαζί με τα screenshots

Κατεβάστε τη 1080p mp4 έκδοση (92MB)*

*για να μην ανοίξει το mp4 με quicktime. Κάντε δεξί click στο link-> “αποθήκευση δεσμού ως