Inquisitor, τώρα και σε Firefox και Internet Explorer

Published by stelabouras in Internet, Software, Tech

inquisitor1 

Μπορεί να χρησιμοποιώ λιγότερο συχνά τον Safari και γενικότερα να καταφεύγω σε αυτόν μόνο για quick-browsing, παρόλα αυτά, θεωρώ πως ένα πρέπει να είναι το must-have plugin για αυτόν τον browser: το Inquisitor.

Το Inquisitor (που εξαγοράστηκε από την Yahoo τον περασμένο Μάιο) παρέχει ένα user-friendly περιβάλλον με real-time προτάσεις στα searches που κάνει ο χρήστης την ώρα που πληκτρολογεί, προσφέροντας previews των top hits των αναζητήσεων πριν…γίνουν.

Από τον Μάιο λοιπόν, φαίνεται πως έπεσε αρκετή δουλεία στο plugin, καθώς το Inquisitor διατίθεται πλέον σε beta μορφή για Firefox και Internet Explorer.

Ως χρήστης του εν λόγω plugin, το προτείνω ανεπιφύλακτα και θέλω να πω ένα μεγάλο bravo στην Yahoo, που δεν αρκέστηκε στην διάθεση των αποτελεσμάτων των αναζητήσεων μόνο από την δική της μηχανή αναζήτησης, αλλά παρέχει στον χρήστη την δυνατότητα επιλογής μεταξύ Yahoo και Google.

[via]

Comments (1)

Nassos K.
November 5th, 2008 at 1:39 pm

Πολύ καλή κίνηση, και για ένα project που πραγματικά αξίζει. Ο David Watanabe έχει κάνει 4 ιδέες πραγματικότητα και μάλιστα με πολύ καλή εκτέλεση. Κορυφαίο το αγαπημένο μου X-Torrent http://www.xtorrentp2p.com/

Πάω να το βάλω και στο Firefox ;)