Broken Sword 2.5

Published by ispofacto in Gaming, Software

broken_sword_2_51 

To Broken Sword αποτελεί ένα από τα καλύτερα adventure με hand-made γραφικά κατά γενική ομολογία. Παρόλο που η συνέχεια του ήταν ίσως λίγοτερη καλυτερη από το original και αυτή είχε χωρίς αμφιβολία gameplay …κλασικής εποχής adventure. Για τις 3D συνέχειες δεν μπορώ να πω ότι με ενθουσίασαν ιδιαίτερα.

Μάλλον κάπως έτσι πρέπει να σκέφτηκαν και κάποιοι άλλοι fans του παιχνιδιού και αποφάσισαν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους. Τι έκαναν λοιπόν; Αποφάσισαν να δημιουργήσουν μια συνέχεια των 2 πρώτων παιχνιδιών, ένα adventure με καρτουνίστικα γραφικά δηλαδή. Το αποτέλεσμα είναι ιδιαίτερα αξιόλογο για ερασιτεχνικό παιχνίδι και νομίζω αξίζει ένα download για του λόγου το αληθές.

Όσοι λοιπόν θεωρούν το Broken Sword ένα από τα πιο αξιόλογα adventure που έχουν παίξει, βουρ για download στο παρακάτω site!

Comments (4)

Petrakeas
December 5th, 2008 at 7:14 pm

ααχ! αναμνήσεις! Τι τέλεια γραφικά που είχε στο Παρίσι…

JRomas
December 8th, 2008 at 4:57 am

Πολύ καλή η προσπάθεια αλλά ίσως αρκετοί funs ξενερώσουν όταν συνειδητοποιήσουν (όπως κ εγώ) οτι οι φωνές των χαρακτήρων στο game είναι στα γερμανικά :( και δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη κάποια έκδοση στα αγγλικά…

ispofacto
December 8th, 2008 at 5:52 pm

Έχει αγγλικούς υπότιτλους!

JRomas
December 8th, 2008 at 8:40 pm

Το ξέρω ispofacto αλλά όπως κ να έχει δεν το ευχαριστιέσαι καθόλου το παιχνίδι, προσωπικά δεν κατάφερα να παίξω ούτε μισή ώρα… Δεν λέει καθόλου πιστεύω… :(