GGD #5: Christmas mood

Published by ispofacto in Internet, Misc, Tech, Various

ggd 

Τα Girl Geek Dinners αποχαιρετούν το 2008, σε Christmas mood, το απόγευμα της Δευτέρας 22 Δεκεμβρίου, στο Nixon για μια συνάντηση πολύπλευρης γνώσης, humanity, coaching… και food happening, καθώς, λόγω ημερών, οι συμμετέχοντες θα συνεισφέρουν φέρνοντας home-made λιχουδιές ;-) Μετά από τέσσερις συναντήσεις, έντεκα ομιλητές και πέντε παρουσιάσεις projects, τα Girl Geek Dinners κλείνουν τους έξι πρώτους μήνες ζωής με το 5ο GGD λίγες ημέρες πριν τα Χριστούγεννα.

Στο 5ο GGD, η δικηγόρος Έλενα Σπυροπούλου θα μας ενημερώσει τι ισχύει στην ελληνική νομοθεσία για τα startups και θα αποκαλύψει τις παγίδες που πρέπει να αποφεύγει κάθε νέος enterpreneur, με δραστηριότητα στο online business. Στη συνέχεια, η Εβίτα Παρασκευοπούλου, υπεύθυνη του ελληνικού γραφείου της ΜΚΟ “Κόσμος Χωρίς Πολέμους και Βία”, θα μας ενημερώσει για τις δράσεις της οργάνωσης στην Ελλάδα και την Αφρική, καθώς και για τις προσωπικές της προσπάθειες για τη δημιουργία ενός blog, με στόχο την προβολή των δραστηριοτήτων της ΜΚΟ, ενώ η Χριστίνα Καραβατά, διευθύντρια Marketing της Fujitsu Siemens, θα μιλήσει για την εμπειρία της, μέσα από μία μέρα δουλειάς με μοναδικό “executive assistant”, την τεχνολογία. Τον κύκλο των ομιλιών θα κλείσει ο Στέφανος Καράγκος που θα μιλήσει για τον “Θάνατο των bullets!” εγκαινιάζοντας τα “Ten minutes Pitching”, δηλ. σύντομες ομιλίες από έμπειρα στελέχη της αγοράς εργασίας, που θα γίνονται στο τέλος κάθε GGD. Μετά την κλήρωση των δώρων, ακολουθεί dinner, drinks και… απεριόριστο networking!
Εξασφαλίστε τη συμμετοχή σας, κάνοντας εγγραφή στην επίσημη σελίδα ή μέσα από το Facebook.

Συμμετέχοντες: Κατά βάση γυναίκες, αλλά και άνδρες (προτιμούμε να συνοδεύονται από γυναίκα), maximum μέχρι 80 άτομα.

Κόστος συμμετοχής: Δωρεάν

“Ειδική προϋπόθεση”: Λόγω των εορταστικών ημερών, οι συμμετέχοντες θα φέρουν ένα φαγητό ή γλυκό που θα έχουν προετοιμάσει οι ίδιοι! Δεν υπάρχει περιορισμός στην ποσότητα ή στο είδος. Στο τέλος θα βραβευτεί “η καλύτερη γεύση” από έμπειρη ομάδα γευσιγνωστών!

Dress code: be yourself :-)

Στόχος: Το networking γυναικών και η ενημέρωσή τους για τις νέες τεχνολογίες, τις καινοτομίες, το Internet και η διάδοση νέων, φρέσκων ιδεών και οραμάτων!

Πότε: Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου, στις 18.00
Πού: NIXON (Bar-restaurant-cinema), www.nixon.gr, Αγησιλάου 61Β, Κεραμεικός, Τηλ. 2103462077
Site: www.ggd.gr
Email: info@ggd.gr

Φωτογραφίες από προηγούμενα events και logos

Comments (1)

Triantafyllos Daffy Psaras
December 19th, 2008 at 4:16 pm

All the best sto 5o GGD ! Krima re gmt, x8es eftiaksa ena ubber cool gingerbread house pou m phre 5 wres. An hmoun athina 8a mporousa na kanw attend k na sas to ferw na to geuteite ! Den peirazei, ksana kalh epityxia.
Oh kai Merry Xmas Wiggler team ! ;)